3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otipka hattrickem porazil Životice


Branky


16

Stěbořice daly tři góly po přestávce. Životice už jen korigovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice se nemohly velmi dlouho střelecky prosadit proti Dolním Životicím, která vsadily na pečlivou obranu a rychlé brejky. Už po pár sekundách orazítkoval domácí Kubalák břevno. V 15. minutě se zjevil v šanci Martin Fiedler, ale selhal v zakončení. Po dvaceti minutách opět Kubalák zamířil pouze do tyče hostující klece. Životice sice míč do branky dopravily, ale pro ofsajd jí rozhodčí neuznal. V závěru poločase se zastřeloval stěbořický Otipka. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Ve 47. minutě zahodil domácí Vavrečka další slušnou šanci. Stěbořice protrhly střeleckou smůlu v 52. minutě, když Burda našel přesně Otipku, který zamířil do sítě – 1:0.Životice zahrozily na druhé straně Tenglerem a Duškem, kteří se ale střelecky neprosadili. Další branku tak přidali opět domácí dvanáct minut před koncem, když zaváhání hostujícího brankáře a stopera využil Otipka, jenž poslal míč podél brankáře do kasy – 2:0. V 82. minutě se odrazil míč k Otipkovi, který jej nekompromisně zavěsil do šibenice a zkompletoval hattrick - 3:0. Životice korigovaly tři minuty před koncem, když se míč dostal k Tenglerovi, který jej nekompromisně z pěti metrů poslal do sítě – 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Herně jsme byli lepším týmem po celý zápas, ale hodně jsme se trápili v koncovce. Naštěstí nám tam tři šance spadly.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Soupeř byl lepší to musím sportovně přiznat. My jsme chtěli nějakým způsobem udržet stav, a hrozit z rychlých brejků. Ale to se nám nepodařilo.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - D. Burda [-] (83. K. Havlásek [-] ) , J. Holubec [-] , O. Šmalec [-] , F. Otipka [-] (86. L. Burda [-] ) , A. Kubalák [-] (70. M. Josefus [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - J. Leifert [-] , V. Palyza [-] , J. Tengler [-] , F. Elbl [-] (72. R. Morcha [-] ) , J. Rolný [-] , P. Dušek [-] (85. M. Essler [-] ) , O. Jasník [-] , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 90. M. Paleta - 38. J. Leifert .
Hráči zápasu: F. Otipka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - PUFFLER Jan, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Válek
Tip experta: remíza

Hrajeme venku s velice silným soupeřem ale doufám, že je potrápíme a bod si odvezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tady neni nad čím váhat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích