Budišov nadělil Hněvošicím kanára


Branky


18

V prvním poločase nasázel Budišov Hněvošicím pět branek. Ve druhém přidal už jen pouze jednu branku a vyhrál 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov proti poslednímu celku tabulky z Hněvošic opět potvrdil svou dominanci. V úvodu se dostal ke dvěma nebezpečným střelám hněvošický Cojg. Po čtvrthodině hry vysunul Filip Pražák Skácela, jehož centr lehce tečoval do hostující sítě Kuric – 1:0. V 18. minutě Petr Modelský krásně namazal Pizurovi, který jednoduše pokořil brankáře Hartmanna – 2:0. Za deset minut vyslal tvrdý projektyl Petr Modelský a ten skončil u tyče hostující klece – 3:0. Když svítily na časomíře dvě trojky našel neomylně na zadní tyči Kuric Miroslava Marka, který už věděl kam balon poslat – 4:0. Ještě do pauzy přidal Budišov pátý zásah do černého, kdy aktivní Filip Pražák našel Petra Modelského, který prošel přes tři hráče jako slalomář a v pohodě zasouval míč do prázdné klece – 5:0.

 

Ve druhé půli se Hněvošice už více soustředily na obranu a Budišov přidal už jen jednu branku, a to v 72. minutě, když Metelka uklidil merunu k tyčce – 6:0. Další příležitosti domácích zůstaly ale nevyužity. V 56. minutě pálil Vondrouš těsně nad branku. V 69. minutě Roman Modelský jen o milimetry minul tyčku hostující klece. Šest minut před koncem Vondrouš střílel jen těsně vedle. Budišov si po zaváhání Minervy upevnil vedení v tabulce okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): V prvním poločase jsme hráli pěkný kombinační fotbal, na který se dalo dívat a vsítili jsme pět krásných branek. Ve druhém poločase jsme již trochu zvolnili, sice jsme šance měli, ale přidali jsme už jen jednu branku.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): V první půli jsme drželi krok do první branky, což bylo zhruba v 15. minutě, pak jsme dostali pět branek. Svými chybami jsme to Budišovu ulehčovali. V kabině jsme si něco řekli, a začali jsme lépe bránit. Hra byla o něco lepší a už jsme dostali jenom jednu branku.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: PUFFLER Jan - TOMEŠ Vítězslav, KUZNÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - PUFFLER Jan: 9
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Spartak Budišov nad Budišovkou: 8
Výkon hostů - TJ Sokol Hněvošice: 6
Hodnocení hráčů - domácí: Aleš Krása - 10, Patrik Metelka - 8, Jan Němeček - 9, Filip Pražák - 9, Daniel Siažík - 9, Vojtěch Hudeček - 9, Martin Pražák - 9, Miroslav Marek - 10, Lukáš Marek - 9, Roman Modelský - 9, Petr Modelský - 10, Jan Kuric - 10,
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - PUFFLER Jan: 7
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Spartak Budišov nad Budišovkou: 10
Výkon hostů - TJ Sokol Hněvošice: 7
Hráč utkání - domácí: Filip Pražák - Je to bojovník a tento zápas mu skvěle sedl.
Hodnocení hráčů - domácí: Aleš Krása - 8, Patrik Metelka - 8, Jan Němeček - 10, Filip Pražák - 10, Daniel Siažík - 6, Vojtěch Hudeček - 7, Martin Pražák - 8, Miroslav Marek - 8, Lukáš Marek - 9, Roman Modelský - 10, Jan Vondrouš - 10, Pavel Pizur - 10, Petr Modelský - 10, Tomáš Skácel - 10, Jan Kuric - 10, Matěj Němeček - 8,
Hodnocení hráčů - hosté: Jakub Stříbný - 8, Šimon Kurzica - 8, David Buchta - 8, René Buchta - 8, Bartosz Cojg - 8, Pawel Cojg - 8, Michal Konig - 8, Adam Vavřinčík - 8, Filip Šumník - 8, David Vitásek - 8, Pavel Ševior - 8, Martin Schlehofer - 8, Štěpán Čirž - 8, Jan Stříbný - 8, Lukáš Hartmann - 8,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Kdybych mohl vsadit, dám, že Budišov vstřelí 6 a více gólů :)), jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Budišov si poradí s trápicí se Hněvošicemi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

9. 4. 2018 09:22
1