Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvošice se nadále trápí, nestačily na Minervu


17

Minerva už do přestávky vedla o dvě branky. Pak přidala těsně před koncem ještě třetí a zaslouženě si odvezla plný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení Hněvošic nadále pokračuje. Tentokrát nestačily na Slavii Opava, která si domů odvezla plný ranec bodů. V první části se hrálo podle dirigentské taktovky Opavy, která kromě gólů zahodila další šance. První zásah do černého se povedl hostující letce po dvanácti minutách hry, kdy agilní Postřimovský vytvořil gólovou situaci pro Mařádka, a ten touto možností nepohrdl – 0:1. Druhá gólová euforie propukla u Opavanů ve 35. minutě, když se obtočil kolem hráče jako baletka Mařádek a tvrdou ránou k tyči nedal brankáři Hartmannovi šanci – 0:2. Další šance hostů zahodil Maisel, Šusták a podzimní kanonýr Mužík. Hněvošice ohrozily opavskou branku pouze ve 20. minutě, když střela Pawla Cojga těsně minula levou tyčku.

 

Ve druhé půli se obraz hry na hřišti srovnal. Příležitosti si vytvořily obě družiny. Hněvošický Pawel Cojg z trestného kopu orazítkoval tyčku. Pavel Ševior o chvíli později po rohu Vavřinčíka nezamířil mezi tři tyče. Slavia reagovala třemi střelami Postřimovského a střelou Vrány, jenž skončila na spojnici břevna a tyčky. Deset minut před koncem se zapsala do historie zápasu opět Opava, když využila zaváhání hněvošického strážce kasy a Škrobánkem přidala třetí branku – 0:3. Hněvošice mohly snížit, ale Pawel Cojg při samostatném úniku sice obehrál gólmana, ale zasunut do prázdne klece už nedokázal. Hněvošice se po prohře nadále topí v sestupových vodách. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): V prvním poločase jsme se nedostali k žádné šanci, ve druhém, když jsme hráli s větrem, jsem se do zakončení už dostali, ale bez výsledku. Hosté vyhráli poprávu.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Terén byl opět těžký a nám se na něm špatně kombinovalo. Přesto jsme utkání zvládli s přehledem a podle mě zcela zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - R. Buchta [-] - J. Stříbný [-] , P. Kvita [-] (46. D. Buchta [-] ) , P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] , A. Vavřinčík [-] , B. Cojg [-] , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - A. Džemla [-] , L. Šustak [-] , L. Mařádek [-] (46. J. Vrána [-] ) , K. Postřimovský [-] (85. T. Felkel [-] ) , A. Kreisl [-] , T. Matějek [-] , J. Kretek [-] , D. Maisel [-] , R. Škrobánek [-] (89. M. Kratochvil [-] ) , F. Mužík [-]

ŽK: 67. K. Postřimovský .
Hráči zápasu: L. Hartmann - A. Džemla , K. Postřimovský .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - JAKUBEC Josef, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Marek
Tip experta: výhra hostů

Hněvošice jsou adeptem na sestup, oproti Slavii, která může postoupit. Slavia si odveze 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hnevosice jsou adept na sestup, o proti Slavii která může postoupit. Slavia si odveze 3 body. V

Tip: výhra hostů