T. Voves 78.
1:2
(0:0)
60. O. Haas
65. O. Haas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haas režíroval výhru Litultovic


Branky


78. T. Voves - 60. O. Haas , 65. O. Haas
17

První domácí zápas jarní části si nám vůbec nepovedl a výsledkem byla těsná porážka po dvou brankách,které Litultovice vstřelily během pěti minut. V prvním poločase jsme neproměnili minimálně čtyři stoprocentní šance. Opakoval se tedy skoro stejný scénář jako na podzim, kdy jsme ke konci zápasu také dostaly branky v krátkém časovém úseku. Ani tentokrát se nám nepodařilo zápas zvrátit. Počasí fotbalu přálo - hrálo se za svitu slunečních paprsků a jemného vánku, který nejspíše odvál naše body směr Litultovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání nevstoupilo ani jedno z mužstev povedeně. K vidění bylo velké množství osobních soubojů,zejména ve středu hřiště a také mnoho individuálních chyb a ztrát. Obě mužstva si během prvních patnácti minut nebyla schopna vypracovat vážnější brankové šance. První vážnější situace přišly v zápětí. Nejprve hosté z Litultovic ohrožovaly naší branku po křídelních akcích, jejich střely ale buďto mířily vedle nebo je náš brankář Vajda zneškodnil. Dobroslavice se dostaly do první gólové šance, když se po průnikové přihrávce Rathouského dostal do samostatného nájezdu Chromečka, tomu ale dotírající obránce znepříjemnil zakončení a střela tak těšně minula tyč branky. O pár minut později se dostal hezky mezi obránce Voves, jeho střela z voleje ale mířila těsně nad. Svou druhou šanci později odmítl opět Chromečka, když po krásném pasu napříč velkým vápnem od Kleknere,zkoušel mířit levou nohou na zadni tyč branky, hostující brankář ale reflexivně nohou jeho střelu zastavil. V zápětí přišla další naše šance, když po pěkně akci na ose Voves - Chromečka, hledal druhý jmenovaný přihrávkou pod sebe dobře nabíhajícího Kleknera,který ale především vinou špatného terénu na míč vůbec nedosáhl. Naše poslední větší šance prvního poločasu přišla ze standardní situace, kterou rozehrával Chromečka a na zadní tyči našel Krejčího, který ale z blízkosti smolně trefil statického brankáře. Hosté z Litultovic měli také mnoho příležitostí, ale bohužel si na ně nepamatuji, protože se soustředím jen na svůj tým. 

 

Začátek druhého dějství začal napovídat, že se obraz hry změní a budou to právě hosté, kteří se poženou za vítězstvím. Svou aktivitou nás takřka zamkli na polovině a hrozili z mnoha šancí. Jednu z nich z úhlu dobře svým betonem zlikvidoval brankář Vajda. Odměna za aktivitu se dostavila v 60. minutě, když Ondřej Haas zahrával přímý kop z 18 metrů a svou technickou, ale razantní střelou nedal našemu brankáři šanci 0:1. Netrvalo dlouho a Litultovice se mohly radovat z druhé branky, když po rychle rozehraném faulu z poloviny hřiště našel jeden ze stoperů dlouhým míčem dobře nabíhajícího Haase, který se ani po druhé nemýlil a v situaci tváří v tvář obstřelil našeho brankáře a míč se potácel k tyči - 0:2. Náš tým utrpěl tedy dvě facky během pěti minut a nebyl si schopen po zbytek zápasu vypracovat ani tlak,kterým by soupeře dostal do úzkých. V 78. minutě se nám ale přece jen povedla jedna akce - Vajda svým výkopem našel Kleknera, který vyhrál hlavičkový souboj a prodloužil hlavou na Chromečky, který z druhé dotyky poslal obloučkem mezi obránce nabíhajícího Vovese,který se v situaci jeden na jednoho nemýlil a šajtlí poslal míč podél brankáře Steinera - 1:2. Na obrat už našemu týmu nezbyly síly, ani příliš času. 

 

zdroj: http://www.dobro-fotbal.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Náš tým může mrzet mnoho neproměněných šancí z první půle a mnoho lehkých a laciných ztrát. Soupeř své velké šance využil, a proto odvez z našeho odporného hřiště plný počet bodů.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Bylo to vyrovnané utkání, my nakonec měli více trpělivosti a odhodlání zvítězit. Domácí byli velmi nebezpeční v útočné fázi, v mnoha situacích nás od vstřelené branky zachránil brankář. Za svůj výkon si zasloužil čisté konto, bohužel jsme si však v obraně v závěru utkání neodpustili hloupou nedůslednost. Snad příště.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - D. Pavelek [-] , J. Klekner [-] , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , T. Krejčí [-] , J. Stupka [-] (77. J. Osmančík [-] ) , M. Vujtík [-] (36. P. Tůma [-] ) , P. Čaja [-] , D. Vujtík [-] , V. Chromečka [-]

TJ Sokol Litultovice
S. Steiner [-] - M. Procházka [-] , M. Drápal [-] (90. S. Konečný [-] ) , J. Raschka [-] , M. Borč [-] , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-]

ŽK: 70. J. Klekner , 88. P. Čaja - 83. M. Šeuer .
Hráči zápasu: S. Steiner , O. Haas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - HENNIG Antonín, BITOMSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Marek
Tip experta: výhra domácích

Dobroslavice si vezmou všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dobroslavice si vezmou všechny 3 body.

Tip: výhra domácích