4:2
(0:1)
28. J. Hlaváč
87. R. Urban (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vyhrály i v deseti


Branky


49. J. Šindelář , 66. D. Burda , 73. M. Fiedler , 79. P. Vavrečka - 28. J. Hlaváč , 87. R. Urban (p.)
0

Jakartovice vedly po poločase o jednu branku. Po půli se Stěbořicím povedl i v deseti dokonalý obrat. Hosté už jen korigovali z penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořicím, kterým se podzimní sezóna nevydařila podle představ, přívataly druhý celek tabulky z Jakartovic. Úvod zápasu patřil práv hostům z Jakartovic, ale Tkadleček s Urbanem své šance promrhali. Od 15. minuty se Stěbořice osmělily. Vavrečka v nadějné pozici přestřelil branku. Kokeš rozezvučel jen brankovou konstrukci hostující svatyně. Po půlhodině hry se centr Palkoviče z rohu odrazil k Hlaváčovi, který zavěsil míč do domácí sítě – 0:1. Zbytek poločasu se odehrál v réžii Jakartovic, které však svůj náskok nenavýšily.

 

Hned po pauze se ale Stěbořicím podařilo srovnat krok Šindelářem, jenž poslal míč podél brankáře do sítě – 1:1. V 52. minutě putoval pod sprchy domácí Jakub Fiedler, který vyfasoval za svůj zákrok hned červenou kartu. Tato situace ale paradoxně pomohla domácím. V 66. minutě po přiklepnutí Josefuse propálil Janecha Burda – 2:1. V 73. minutě po přihrávce Čavery zužitkoval rychlý brejk do otevřené obrany Martin Fiedler – 3:1. O čtyři minuty později po zaváhání jakartovického brankáře, který zbytečně vyběhl, přidal čtvrtou branku Vavrečka – 4:1. Opaření hosté už dokázali pouze výsledek korigovat tři minuty před koncem, když kanonýr Urban proměnil pentli – 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Na začátku byly lepší Jakartovice. Pak jsme na chvíli převzali taktovku my. Dokonce jsme nastřelili tyč. Po půl hodině hry jsme dostali první branku. V kabině jsem si řekli, co chceme hrát ve druhém poločase. Dokázali jsme vyrovnat, pak jsme sice dostali červenou kartu, ale paradoxně vyloučení našeho hráče nás semknulo, a nám se podařilo dát tři branky. Jakartovice už v závěru jen snížily penalty.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Vstup do jara se nám nepovedl. Náš problém byl, že jsme nedokázali proměnit tutovky. První poločas jsme hráli většinou podle mých představ. Ve druhém poločase jsme hned udělali chybu a dostali jsme vyrovnávací branku. Po červené kartě domácích jsme přestali hrát a oni nám po našich chybách dali tři branky. Nám se podařilo pouze snížit až těsně před koncem. Musíme zapracovat na proměňování šancí.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Šindelář [-] (89. V. Graca [-] ) , A. Kubalák [-] (56. D. Burda [-] ) , P. Vavrečka [-] (90. O. Šmalec [-] ) , R. Kokošek [-] (30. M. Josefus [-] ) , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (82. F. Otipka [-] ) , M. Otipka [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - J. Tkadleček [-] , L. Martinka [-] , M. Sváček [-] , R. Urban [-] , J. Hlaváč [-] (68. T. Matyáš [-] ) , K. Palkovič [-] , D. Petroš [-] (78. J. Šefčík [-] ) , M. Poštulka [-] , B. Malček [-] , R. Schreiber [-] (8. R. Holub [-] )

ŽK: 44. M. Paleta , 85. M. Josefus - 26. K. Palkovič , 56. M. Sváček , 85. J. Tkadleček . ČK: 52. J. Fiedler .
Hráči zápasu: M. Fiedler .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - HENNIG Antonín, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.