2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 13:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava rozhodla o třech bodech tři minuty před koncem


Branky


0

Na vedení Opavy reagovala Štítina takřka vzápětí. Opava si zasjistila tři body až v samém závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl vyrovnaný, hra se přelévala od brány k bráně a především první poločas byl bohatý na vzrušující chvíle "smrdící" gólem. Po čtvrt hodině vystřelil Dominik Watzlavik zpoza pokutového území, střela byla mírně tečována a gólman a kapitán v jedné osobě  Lorenz poprvé "čaroval", když míč vytěsnil na břevno. Za deset minut po průniku Vitáska si soupeř málem vstřelil vlastní gól - pan Lorenz byl ale pozorný. Ve 28. minutě vznikl po rohovém kopu Škrobánka závar v hostující šestnáctce a nikým neobtěžován slávista Vrána propálil vše před sebou - 1:0. Tomu předcházela zbytečná ztráta míče ve středu zálohy. Gólově však Štítina odpověděla následnou minutu. Tomáško se důrazně prodral po levé straně, jeho centr nejprve umisťoval hlavou Petr Stoklasa a dorážel do sítě Dominik Watzlavik - 1:1. Po gólu jsme byli hosté ve zbytku poločasu aktivnější. Ještě Marek Vitásek tvrdou střelou vyprášil domácímu gólmanovi rukavice.

 

Ve druhé půli ubylo šancí na obou stranách. Více se bojovalo ve středu hřiště, hra se kouskovala fauly nebo nepřesnými přihrávkami. Více příležitostí měla domácí Slavia. Střídajícímu Kratochvílovi utekl v nadějném brejku míč z kopačky. Za zmínku stojí jedovka Maisela ze 75. minuty, která skončila těsně vedle levé tyče branky Martina Vitáska. O chvíli později vysílal Škrobánek do brejku Mužíka, ale tomu míč uskočil. V 88. minutě  přišla rozhodující chvíle zápasu. Škrobánek zahrával rohový kop. Míč přilétl na hlavu NEOBSAZENÉMU, nejvyššímu hráči Matějkovi, který tvrdě zakončil - 2:1. 

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Kluci byli po přípravě na umělce a přejít na trávu byl pro ně problém. Potýkali se s technikou a kombinace nám vázla. Nebyli jsme sice jednoznačně lepší, ale výhru jsme si zasloužili. Rozhodující branku jsme dali tři minuty před koncem.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Oslabený mančaft se srdnatě bil a nedal nic zadarmo. Taktická, školácká chyba při bránění standardky nás stála důležitý bod pro záchranu v okresu.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - L. Mařádek [-] (74. I. Kratochvíl [-] ) , K. Postřimovský [-] , F. Mužík [-] , J. Tůma [-] , T. Matějek [-] , J. Kretek [-] , D. Maisel [-] , R. Škrobánek [-] (90. P. Nagy [-] ) , A. Džemla [-] , J. Vrána [-] (65. L. Šustak [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Kunczik [-] (57. P. Kubánek [-] ) , P. Stoklasa [-] (85. R. Adamčík [-] ) , M. Vitásek [-] , P. Škroch [-] (68. M. Komár [-] ) , D. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , D. Heider [-] , L. Postulka [-] , A. Skrbel [-] , V. Watzlavik [-]

ŽK: 40. M. Vitásek , 50. D. Heider , 90. L. Postulka .
Hráči zápasu: T. Matějek - D. Watzlavik .
Místo: Opava, tráva. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Šumbera Václav - KOMÁREK Milan, BOČEK Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.