1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

14.kolo, Ústecký | Chomutov | Okresní přebor sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprty v posledním jarním utkání zdolaly SKP Kadaň


Branky


0

Krásná tečka na závěr. Vejprty odjely z hřiště SKP Kadaň nejen s tříbodovým ziskem, ale i s titulem mistra okresního přeboru. Příští rok tak budeme vejprtské vídat v 1.B třídě sk.C.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K rozhodujícímu utkání o udržení první pozice nastoupil vejprtský Slovan v posledním kole proti výbornému celku SKP. Domácí přivítali horaly úvodním tlakem a zatlačili hosty na jejich polovinu. První branka přišla již v první pětiminutovce utkání. Po malé domů a nedorozumění stopera hostí s vlastním brankářem vedli domácí lehce 1:0. Na hostech byla vidět nervozita a fotbalovější domácí prvních 25. Minut jasně vládli míči. Hosté hru vyrovnávali bojovností a vůlí neztratit první místo. Po půlhodině hry měli také hosté první šance, ale nedůrazné zakončení za změnu skóre nestačilo. Vyrovnání přišlo až po standartní situaci a střele z otočky kapitána hostí Kuči. Míč krásně zapadl pod levou šibenici.

Druhá polovina utkání začala „tutovkami“ hostí, ale nervozita svazovala nohy i zkušeným fotbalistům. Branku si určitě zasloužila nádherná střela Hudce, který oklepal rez levé spojnice branky domácích ze 30ti metrů. V 60.minutě šli hosté do vedení po přihrávce za obranu a střele Černého, kterému domácí dali dost času na dva pokusy. Stejný hráč vstřelil i na 1:3, když využil podobného zaváhání v obraně domácích jako v první půli u hostí. Domácím jakoby došli morální síly k obratu skóre a pustili hosty i do dalších šancí. Ke změně skóre však již i přes dobré příležitosti nedošlo.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Vejprty
Josef Němeček (trenér TJ Slovan Vejprty): Z naší strany v prvních dvaceti minutách velmi nervózní utkání přineslo, myslím, tvrdý, ale férový fotbal, ve kterém by si zasloužili vyhrát domácí za první a my za druhý poločas. Zkušenost domácích naši nahrazovali rychlostí, fotbalovou chytrostí a vůlí za vítězstvím. Nechci pochválit jednotlivce, protože vyzdvižením jednoho bych snížil zásluhy ostatních.



Sestavy



TJ Slovan Vejprty
D. Mašek [-] - A. Pop [-] , R. Marančák [-] , J. Jenč [-] , J. Hablawetz [-] - R. Černý [-] , J. Jansa [-] , Z. Kuča [-] , M. Keil [-] - J. Hudec [-] , M. Budský [-]

ŽK: 23. M. Keil .
Hráči zápasu: J. Jansa , J. Hablawetz , Z. Kuča .
Místo: Úhošťany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SKP Kadaň 11 56:31 27
2 TJ Sokol Vilémov 12 46:24 24
3 TJ Sparta Radonice 12 42:30 22
4 SK Černovice B 11 30:26 19
5 TJ Jiskra Kovářská 11 32:34 18
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jan Kinský 16
2 Adam Roub 15
3 Jiří Palma 12
4 Lukáš Mařík 11
5 Marek Miškovič 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 29 55,8% 1
2 Jiří Klik 28 58,3% 1
3 Radek Hruška 16 31,4% 0
4 Miroslav Liška 2 25,0% 0
5 Jaromír Bělunek 2 50,0% 0
Zobrazit celou tabulku