Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan nastřílel odevzdanému béčku Starého Plzence třináct gólů!


Branky


9

Suverén městského přeboru, plzeňský Slovan, hostil poslední B-tým Starého Plzence. A již jistě sestupující hosté, kteří na zápas přijeli jen s jedenácti hráči, si odvezli pořádný příděl. Slovan totiž zvítězil 13:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonádě Slovanu velel čtyřgólový Reischig

Poslední celek tabulky přijel na hřiště již dávno postupujícího Slovanu přesně s jedenácti hráči a bez brankáře. Mezi tyče tak musel Pavel Soukup. A domácí ho od začátku vůbec nešetřili. Na bránu Starého Plzence se tak valil jeden útok za druhým a brzy začaly přibývat i góly. Jako první se začal trefovat kanonýr Josef Reischig, jenž otevřel skóre v 10. minutě a ve 24. už měl na kontě hattrick. Na 4:0 zvýšil Martin Vričan, ale pátý zásah už opět patřil Reischigovi. Krátce před přestávkou pak uzavřel poločasové skóre na 6:0 pro změnu zase Martin Vričan.

Domácí přidali ještě sedm gólů, tři z nich zařídil Nosek

Na druhý poločas se hostující Soukup přesunul z brány do pole a roli brankáře zaujal jeden z jeho spoluhráčů. Domácí na nějaký čas přeci jen polevili a do 70. minuty se jim podařilo navýšit skóre pouze jednou trefou, kterou zaznamenal Ondřej Žák. V poslední dvacetiminutovce se však Slovan prosadil ještě šestkrát. Postupně se trefili Milan Sartorius, hned třikrát Josef Nosek, Ondřej Žák a Miroslav Cigler. Slovan tak smetl poslední celek tabulky rekordním výsledkem 13:0.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): Byl to spíše trénink. Soupeř neměl za celý zápas jedinou šanci. Bylo to trochu i na úkor fotbalu, protože už v prvním poločase jsme nastříleli šest gólů a pak jsme to dohrávali spíše na půl plynu. Ale odehrálo se to v pohodě. Soupeř hrál pouze v jedenácti lidech.




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - V. Rak [-] (54. M. Cigler [-] ) , M. Vričan [-] (56. J. Zýka [-] ) , M. Koranda [-] (58. M. Sartorius [-] ) , M. Ráb [-] (46. A. Radvanovský [-] ) , L. Mareška [-] , D. Šenigl [-] (46. M. Sartorius [-] ) , M. Makkai [-] , J. Nosek [-] , O. Žák [-] , J. Reischig [-]

SK Starý Plzenec B
P. Soukup [-] - M. Vaněk [-] , A. Veselý [-] , T. Brejcha [-] , P. Šilhánek [-] , J. Votík [-] , M. Děkanovský [-] , P. Šesták [-] , D. Diviš [-] , L. Pištěj [-] , F. Hyťha [-]

ŽK: 43. D. Šenigl , 59. M. Sartorius - 6. P. Šesták .
Hráči zápasu: J. Reischig , J. Nosek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠNAJDR David - VOLF Petr (N), DĚKANOVSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

souboj vítěze soutěže se sestupujícím nelze tipnout jinak

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích