3:2p.
(1:0)
73. J. Mužík (p.)
83. J. Soroka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Košutky srovnala duel s Dýšinou v nastavení, v penaltách pak byla šťastnější


Branky


25. P. Kerndl , 90. T. Pekník - 73. J. Mužík (p.) , 83. J. Soroka
11

Fotbalisté béčka Košutky odvrátili v zápase s Dýšinou porážku, která by pro ně znamenala pád na barážovou pozici, až v nastaveném čase. Na 2:2 srovnal Tomáš Pekník. V penaltovém rozstřelu už byli domácí šťastnější a v tabulce se přeci jen udrželi před nepříjemně dotírajícím Vochovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediným střelcem byl domácí Kerndl

Rezerva Košutky se na dálku přetahuje s Vochovem o dvanáctou příčku, která by už měla znamenat záchranu. Karty měli stále lépe rozdané fotbalisté z Plzně, ale na jaře velmi dobře hrající Vochov na ně už zle dotírá. V duelu s Dýšinou tak domácí nutně potřebovali zvítězit. A rozhodně nezačali zle. V úvodu svižně hraného utkání byli od začátku o něco aktivnější a vytvářeli si více možností k zakončení. Jednu z nich navíc i proměnili, ve 25. minutě stanovil poločasové skóre na 1:0 Petr Kerndl.

Dýšina otočila skóre, domácí spasil v nastavení Pekník

Po změně stran Dýšina znatelně přidala a začala Košutku poměrně výrazně přehrávat. Hosté se ovšem dlouho nemohli prosadit v koncovce. Pomohla jim až penalta, kterou zužitkoval v 73. minutě Jiří Mužík. O deset minut později se navíc prosadil také Jan Soroka a s Košutkou to rázem vypadalo hodně zle. Domácí ovšem v závěru vrhli zbylé síly do ofenzivy a v nastaveném čase přeci jen dotlačili míč do sítě – šťastným střelcem byl Tomáš Pekník – 2:2.

Hosté v penaltách selhali

Penaltový rozstřel už patřil Košutce poměrně jasně. Hosté totiž střelecky selhali a dokázali proměnit jen jednu penaltu. To domácí hráči se prosadili hned čtyřikrát. Košutka se tak v tabulce udržela před Vochovem, k dobru má už však pouze jediný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (vedoucí mužstva): V prvním poločase jsme byli asi fotbalovějším týmem. Hlavně na začátku jsme dobře kombinovali a hráli po zemi. Soupeř byl ale dobře fyzicky vybaven a pro mě, vzhledem k tomu, že je v podobné situaci, jako my, i překvapivě docela fotbalový. My byli na zápas trochu posílení. Soupeř chodil zostra do soubojů a my postupně trochu přestali hrát naši hru po zemi a začali více nakopávat. Přesto jsme měli o něco více šancí a ujali se i vedení. Do druhé půle jsme trochu prostřídali se záměrem přitvrdit hru, a abychom se soupeři vyrovnali v bojovnosti. Bohužel se to úplně nezdařilo a Dýšina byla po změně stran jednoznačně lepší. Po našich individuálních chybách vyrovnala a následně se i dostala do vedení. My prostřídali zbylé hráče, vrhli všechno do ofenzivy, v nastavení se nám podařilo srovnat a v penaltovém rozstřelu jsme měli více štěstí. Do zápasu jsme šli s cílem vyhrát, takže z pohledu předzápasových záměrů jsme ztratili bod. Ovšem vzhledem k průběhu druhé půle a tomu, že jsme srovnali až v nastavení, jsme rádi i za ty dva body. Porážka by pro nás byla, jelikož Vochov teď vyhrává jeden zápas za druhým, už tristní.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , P. Macht [-] (46. M. Džilič [-] ) , V. Sirotek [-] (88. T. Morávek [-] ) , P. Arnošt [-] (65. V. Hamršmíd [-] ) , Z. Hladík [-] (46. M. Rybička [-] ) , P. Kalaš [-] (79. R. Pangrác [-] ) , M. Langmajer [-] , P. Kerndl [-] , F. Fikar [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] - V. Šedivec [-] - V. Muzika [-] , Z. Matas [-] (90. P. Kučera [-] ) , J. Soroka [-] , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , J. Chaloupka [-] , V. Nový [-] , J. Šesták [-] (13. F. Vetešník [-] )

ŽK: 23. J. Pekník - 24. Z. Matas .
Hráči zápasu: F. Fikar , P. Arnošt - J. Soroka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRAČMER Marek - DOKSANSKÝ Tomáš, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Košutka sice hraje o záchranu, ale Dýšina má vyrovnanější výkony a na Košutce vyhraje.