K. Veber 62.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Rapidu potrápila vedoucí Slovan, ten ale nakonec nezaváhal


Branky


62. K. Veber - 14. M. Ráb , 59. M. Sartorius
11

Suverén městského přeboru Slovan Plzeň zvítězil na půdě trápícího se Rapidu B jen o jeden gól. Hosté si po trefách Rába a Sartoriuse zajistili dvougólový náskok, který rychle korigoval Weber, ale na vyrovnání už domácí celek nedosáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan poslal do vedení Ráb

Na hřiště Rapidu zavítal vedoucí Slovan, který si už s předstihem zajistil postup do B třídy. Favorizovaní hosté začali utkání lépe a už ve 14. minutě je poslal do vedení Michal Ráb. Také v dalším průběhu první půle se hrálo za mírné převahy hostujícího mužstva, ale skóre se už znovu neměnilo.

Na gól Sartoriuse odpověděl Weber, vyrovnat už ale domácí nestihli

I po přestávce byli hosté o něco aktivnější a v 59. minutě se radovali podruhé. Mezi střelce se tentokrát zapsal Michal Sartorius. Hned o tři minuty později však vrátil Rapid na dostřel Kamil Weber a tento gól vlil domácím ve velkém horku čerstvou krev do žil. Domácí se tak tlačili do útoku a snažili se vyrovnat, ovšem Slovan prvotní nápor přestál a pak už vystavěl u své šestnáctky pevnou obrannou hráz. Přes ní se již hráči Rapidu neprosadili a museli tak skousnout porážku 1:2. Slovan neprohrál již potřinácté řadě a vedení v tabulce navýšil už dokonce na rozdíl 14 bodů.



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): Hrálo se ve velkém vedru, což bylo pro kluky z obou týmů šílené. První poločas byl ale z obou stran celkem dobrý. My měli mírnou převahu, dali jsme gól a po změně stran to pojistili druhou brankou. Myslel jsem si, že už budeme hrát v klidu, ale pak nás dostihla únava, nebo nás ukolébal dvougólový náskok a dlouho jsme ho neudrželi. Po snížení domácí vrhli všechno do útoku, body chtěli, ale my jsme to už ubránili. Počítal jsem, že bychom mohli zvítězit větším rozdílem, ale tři body jsou, takže jsme nakonec byli spokojení.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
V. Kovařík [-] - L. Sobotka [-] (46. [-] ) , K. Veber [-] , P. Filipčík [-] , R. Pour [-] , P. Kovářík [-] , P. Uchytil [-] , M. Matoušek [-] , V. Kosmata [-] , J. Hlaváč [-] , D. Polívka [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - V. Rak [-] (65. M. Cigler [-] ) , M. Vričan [-] , M. Koranda [-] (46. M. Sartorius [-] ) , M. Ráb [-] , L. Mareška [-] , D. Šenigl [-] , M. Makkai [-] (73. J. Zýka [-] ) , J. Nosek [-] , O. Žák [-] , P. Bouřil [-]

ŽK: 87. V. Kosmata - 45. M. Ráb .
Hráči zápasu: K. Veber - M. Ráb , L. Mareška .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - SCHVEINERT Radek, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

I když Slovan už má jistotu postupu, přesto si myslím, že na Rapidu uspěje.