4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Zruče si poradila s posledním týmem tabulky


Branky


15. P. Musil , 22. D. Mošna , 39. V. Mařík , 58. M. Polák
14

Fotbalisté Zruče B potvrdili v utkání s poslední rezervou Starého Plzence roli favorita. Domácí zvítězili 4:0 a v tabulce se tak i tři kola před koncem soutěže drží na druhém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč zápas rozhodla třemi góly

Rezerva Starého Plzence měla poslední příležitost zažehnout alespoň teoretickou naději na záchranu. V úvodu hosté se soupeřem opravdu drželi krok, ovšem po čtvrthodině hry otevřel skóre domácí obránce Pavel Musil a poté už fotbalisté Zruče přebrali kontrolu nad utkáním. Sedm minut po Musilově zásahu tak zvýšil Dominik Mošna na 2:0 a do přestávky se prosadil také Vojtěch Mařík.

Skóre zápasu uzavřel Polák

Domácí byli lepší i po změně stran, hráči Starého Plzence už byli s porážkou zřejmě smíření. Na čtvrtý gól v jejich síti se čekalo do 58. minuty, kdy se mezi střelce zapsal Matěj Polák. Další příležitosti Zruče už zůstaly nevyužity, hosté se také nedokázali v ofenzivě výrazně prosadit a výsledkem 4:0 tak již utkání skončilo. Zruč zůstává tři kola před koncem v tabulce soutěže na druhém místě, na třetí Smíchov má k dobru tři body. Béčko Starého Plzence již jistě sestupuje.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): 15 minut to byl vyrovnaný zápas. Pak už jsme byli lepším týmem a dokázali proměnit čtyři z našich šancí. Ve zbytku sezóny chceme udržet současné druhé místo.




Sestavy


TJ Zruč B
J. Berger [-] - D. Mošna [-] (46. R. Karpíšek [-] ) , P. Záhořík [-] (46. T. Valenta [-] ) , V. Mařík [-] (46. M. Polák [-] ) , M. Lang [-] , P. Hucl [-] (63. J. Mastný [-] ) , M. Trnka [-] , K. Trnka [-] , J. Trnka [-] (46. P. Schwarz [-] ) , P. Musil [-] , M. Klail [-]

SK Starý Plzenec B
M. Hodina [-] - M. Vaněk [-] (55. ) , J. Votík [-] (63. P. Šilhánek [-] ) , J. Vetecha [-] , T. Pruner [-] , P. Batěk [-] , S. Rehák [-] (46. P. Šesták [-] ) , P. Jíra [-] , D. Diviš [-] , M. Šulc [-] (75. M. Šiling [-] ) , L. Pištěj [-]

ŽK: 50. P. Hucl , 70. P. Musil .
Hráči zápasu: P. Musil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠNAJDR David - NEŠPOR Petr, MYTISKA Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná výhra domácích.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vyhrajem, ale nepřekvapilo by mě, kdyby to bylo těsné vítězství po tuhém boji. Hrajeme s posledním týmem, to je pro nás nebezpečná situace.

Tip: výhra domácích