J. Nosek 20.
2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky zdolal Union až na penalty


Branky


14

Již jistě postupující Slovan nedokázal na domácím hřišti porazit po devadesáti minutách Union. Utkání skončilo remízou 1:1, když ve 20. minutě poslal domácí do vedení Nosek a ještě do přestávky srovnal Kučera. V penaltách se už přeci jen více dařilo favoritovi zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nosek poslal Slovan do vedení, Kučera však po individuální akci srovnal

Již jistě postupující Slovan na svém hřišti přivítal pátý Union. Domácí do utkání nastoupili s několika hráči širšího kádru a ani Union nepřijel kompletní. I to se v úvodu zápasu zřejmě projevilo a oba celky se spíše oťukávaly. Jako první se přeci jen osmělily favorizované Spoje, které ve 20. minutě poslal do vedení středopolař Josef Nosek. Další příležitosti však domácí celek nevyužil a ve 42. minutě tak přišel trest. Karel Kučera nenadechl k odvážnému sólu, kdy přešel přes několik bránících hráčů a přesnou střelou srovnal na 1:1.

Další šance zůstaly nevyužity

Po změně stran se už hrál vyrovnaný fotbal. V parném sobotním odpoledni si vytvořily několik dobrých příležitostí oba týmy. O něco větší šance dokonce měli hosté, ale rozhodující gól nepřišel. Zápas tak dospěl k zasloužené remíze.

V penaltách utrhl druhý bod Slovan

Za stavu 1:1 tak musela určit vítěze až penaltová loterie. Tam už se dařilo více Slovanu, jehož hráči proměnili pět pokusů. Fotbalisté Unionu zužitkovali o penaltu méně.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): Už jsme asi nastupovali s podvědomím, že je všechno hotovo. Nehráli jsme dobře. Remíza je vcelku zasloužená. Oni z ojedinělého útoku vyrovnali na 1:1, nám nebyl uznán regulérní gól, ale tím to nechci omlouvat. Prostě to od nás nebyl dobrý výkon. Tři body jsme chtěli, nějaké šance si vytvořili, ale neproměnili je. V kabině jsme hráčům řekli, že když nastupujeme do zápasu, tak tři body chceme, zvláště doma. To podvědomí tam ale prostě je, postavili jsme i kluky, kteří se na plac tak často nedostávají. Navíc Sparta nehrála špatně.

TJ Union Plzeň
Karel Jakeš (zraněný brankář): Opět jsme se horko těžko sešli na zápas, ale ve finále jsme s již jistým mistrem sehráli vyrovnaný zápas a myslím, že jsme měli i větší šance na to dát ten rozhodující gól. Jinak zasloužená remíza, Spoje byly fotbalovější, my zase bojovnější. Soupeři gratulujeme k postupu do B třídy.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Zýka [-] , M. Makkai [-] , M. Sartorius [-] (48. M. Ráb [-] ) , M. Cigler [-] (72. M. Koranda [-] ) , M. Vričan [-] (81. A. Radvanovský [-] ) , J. Reischig [-] (79. J. Končel [-] ) , L. Mareška [-] , J. Nosek [-] , O. Žák [-] , P. Bouřil [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Sýkora [-] , O. Jakoubek [-] , A. Hořánek [-] - D. Filip [-] , K. Knaf [-] (61. M. Vinický [-] ) , M. Hořánek [-] , K. Kučera [-] - P. Filmak [-] (85. M. Seidl [-] ) , L. Londa [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Votruba Jiří - VOLF Petr (N), TRÁZNÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Slovan je sice jasným postupujícím, ale i tak doma nedá Unionu šanci.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích