Béčko Košutky přestřílelo v parádním zápase Smíchov


Branky


13

Rezerva Košutky odrazila bezprostřední nápor Vochova, který se snaží vyhrabat ze sestupového pásma, když na domácím hřišti přehrála 5:4 Smíchov. Hosté potvrdili, že se jim momentálně vůbec nedaří, z posledních šesti zápasů totiž vybojovali pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov dvakrát vedl o dva góly, domácí ale před pauzou srovnali

Domácí šli do zápasu pod tlakem z dalšího bodového zisku předposledního Vochova, který před utkáním ztrácel na rezervu Košutky už jen dva body. Smíchovští zase potřebovali protrhnout sérii nezdarů. Od začátku se hrálo velmi útočně a hra se přelévala ze strany na stranu. Střelecky lépe se zpočátku dařilo hostujícímu týmu, na čemž měl velkou zásluhu Alexandr Zikmund, jenž se mezi 20. až 25. minutou hned dvakrát prosadil. Za stavu 0:2 domácí ještě více vysunuli napadání a dostali soupeře pod tlak. Ve 37. minutě tak hosté ztratili míč, ke kterému se dostal Petr Kalaš a ten snížil na rozdíl jednoho gólu. To však nebylo v první půli ještě zdaleka vše. Nejprve vrátil Smíchovu ze spíše ojedinělého kontru dvougólový náskok David Tobrman, ovšem domácí ještě do přestávky dokázali reagovat tím nejlepším možným způsobem. Minutu po Tobrmanově gólu totiž opět získali napadáním rozehrávky soupeře míč a Tomáš Pekník snížil na 2:3. Ještě před koncem poločasu pak srovnal Pavel Macht.

Košutce trefil výhru v 89. minutě Pekník

Hráči Košutky navíc vlétli do druhého dějství bleskově a už po dvou minutách dokonal obrat Martin Rybička – 4:3. To už smíchovské fotbalisty probudilo a další minuty se odehrávaly zase pod jejich taktovkou. Nápor hostů zužitkoval po hodině hry Radek Tyll, který srovnal na 4:4. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a rozhodnout se snažily oba týmy. Akce střídala akci, šance šanci, ale další gól přišel až v 89. minutě. V době, kdy se už fotbalisté možná psychicky připravovali na penaltový rozstřel, totiž trefil Košutce důležité tři body Tomáš Pekník – 5:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (trenér): Fotbal se musel divákům líbit. Hrálo se oboustranně velmi ofenzivně. Řekl bych, že jsme si vypracovali více šancí. Soupeř byl v jejich proměňování trochu produktivnější a zejména první dějství se tak neslo ve stylu, že my jsme útočili a soupeř nás za naše individuální chyby trestal. Takže jsme prohrávali 0:2 a poté 1:3. Za nepříznivého stavu jsme vysunuli presink a tím vyšším napadáním jsme soupeře nutili k chybám, kdy jsme několikrát jejich obránce obrali o míč a z toho pramenili naše první dva góly. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že se pokusíme dát rychle gól a strhnout vedení na naši stranu, což se nám i podařilo. Soupeř poté přebral iniciativu, dokázal srovnat a pak už to bylo kdo z koho. Hra se přelévala ze strany na stranu, akce střídala akci a vítězný gól jsme nakonec dali my. Možná to bylo trochu se štěstím, ale řekl bych, že jsme zvítězili asi zaslouženě, protože jsme měli o něco více šancí. Smíchov je hodně fotbalový, ale nám se na tohoto soupeře docela daří.




Sestavy



SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - M. Rubricius [-] , R. Tyll [-] (80. M. Kuráž [-] ) , M. Sedláček [-] (72. K. Pečenka [-] ) , A. Zikmund [-] , D. Tobrman [-] (60. M. Kovář [-] ) , K. Fajfrlík [-] , L. Rous [-] , J. Ostrolucký [-] , T. Sládek [-] , R. Kopecký [-]

ŽK: 17. M. Rubricius , 65. R. Kopecký .
Hráči zápasu: P. Arnošt , T. Pekník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠVANTNER František, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - Schingler Milan: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 8
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Košutka Plzeň B: 10
Výkon hostů - SK Smíchov Plzeň: 8
Hodnocení hráčů - domácí: Martin Langmajer - 10, Martin Rybička - 9, Tomáš Pekník - 10, Pavel Macht - 10, Ladislav Stránský - 8, Petr Kalaš - 9, Jan Frémund - 8,

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Košutka doma vyhrála za celou sezonu jenom dvakrát, ale pořád ještě se může namočit do problémů s baráží. Body potřebuje a kde jinde je uhrát, než doma. Smíchov také umí zahrát špatně. Půjdu proti většině a tipnu výhru domácích.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů