4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 14:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou nejhorších týmů soutěže vyzněl jasně pro Vochov


Branky


15

21. kolo městského přeboru nabídlo také konfrontaci předposledního Vochova s posledním Starým Plzencem B. Až nečekaně jasně tento souboj ovládli domácí, kteří si připsali tři body po výhře 4:0. Navíc se prezentovali i pohledným fotbalem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodních 11 minutách se dvakrát prosadil Klement

Domácí do zápasu nastoupili s velmi zkušeným středem zálohy. Kapitána Davida Konáše (ročník 1973) v něm doplnil padesátiletý Kamil Bárta. Vochov hrál od začátku s chutí a vedení se ujal už v 5. minutě, kdy se poprvé prosadil kanonýr Martin Klement. Druhý zásah tohoto fotbalisty pak přišel jen o šest minut později. Vochovští pak předváděli pohledný fotbal, dobře kombinovali, dostávali se do šancí, ale další gól už v první půli nepřidali.

Domácí přidali další dvě trefy

Definitivně tak Vochov svého soupeře dorazil až v úvodu druhé půle. V 54. minutě nejprve skóroval Petr Porada a ani ne o minutu později zvyšoval na 4:0 Filip Krejčík. Hosté nedokázali skórovat ani z penalty, kterou kryl gólman Jan Dvořák a alespoň čestného zásahu se tak nedočkali.

 

Vochov se přiblížil na rozdíl čtyři bodů k dvanácté rezervě Košutky, kterou se bude snažit ve zbytku sezóny ještě předstihnout. Sestup Starého Plzence už je v podstatě hotovou záležitostí.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (vedoucí mužstva): Jelikož jsme dodali do týmu čtyři staronové tváře, tak se nám hrálo podstatně lépe. Byli jsme o hodně fotbalovější, soupeř se divil, že jsme předposlední a zlobil nás možná patnáct minut. Pak už to bylo, myslím, v naší režii. Dali jsme čtyři góly, do toho nastřelili tři tyče či břevna, navíc jsme již tradičně několik tutovek neproměnili. Podržel nás i brankář, který chytil penaltu. Soupeř nám poblahopřál a já jim přeji, ať se jim v příští sezóně daří. Ve zbytku sezóny se pokusíme dohnat Košutku. Jen škoda, že se nám takto nedařilo v předchozích zápasech, kdy jsme na to měli, ale neproměňovali šance. Mohli jsme ze sestupového pásma uniknout jako Chrást.




Sestavy


SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - M. Klement [-] , F. Krejčík [-] , J. Klečka [-] (77. O. Tržil [-] ) , O. Dlabač [-] (53. M. Ausberger [-] ) , D. Konáš [-] , J. Calta [-] , P. Porada [-] , T. Hošek [-] , V. Vilímek [-] , K. Bárta [-]

SK Starý Plzenec B
M. Hodina [-] - R. Trylč [-] (49. J. Vetecha [-] ) , M. Směšný [-] , T. Brejcha [-] , P. Jíra [-] (59. J. Csengö [-] ) , D. Diviš [-] , M. Šulc [-] , L. Pištěj [-] , F. Hyťha [-] , L. Vokurka [-] (61. S. Rehák [-] ) , P. Brejcha [-]

ŽK: 82. M. Ausberger - 42. P. Brejcha , 66. T. Brejcha .
Hráči zápasu: M. Klement , K. Bárta .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRAČMER Marek - SCHINGLER Milan, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zápas posledních týmů. Zde věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích