5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zruče jasně přehrálo Košutku a je opět třetí


Branky


32. K. Trnka , 68. T. Valenta , 77. K. Trnka , 78. P. Hucl , 84. M. Lang
13

V souboji rezervních týmů se utkali Zruč s Košutkou. Po prvním poločase by na debakl hostů vsadil asi málokdo, ale po změně stran Zruč jasně dominovala a nakonec zvítězila vysoko 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč poslal do vedení Karel Trnka

Fotbalisté Zruče věděli, že pokud Košutku porazí, posunou se v tabulce přeboru na třetí místo před Druztovou. V prvním poločase se hrál oboustranně dobrý fotbal. Zajímavé příležitosti si vytvářely oba týmy, ale z gólu se radovali jen domácí. Ve 32. minutě se prosadil zkušený útočník Karel Trnka. Béčko Zruče tak vedlo 1:0.

Domácí skórovali hned čtyřikrát

Po změně stran se aktivita pomalu, ale jistě, přelévala na domácí stranu. V 68. minutě navíc přidal druhý gól Zruče Tomáš Valenta. Poté už domácí definitivně ovládli hru a Košutka odpadla možná i z důvodu ubývajících fyzických sil. V závěrečné čtvrthodině tak přišlo logické vyústění dění na hřišti v podobě dalších zásahů zručských fotbalistů. V 77. minutě se podruhé trefil Karel Trnka a prakticky hned po rozehrávce zvýšil na 4:0 Petr Hucl. Nepopulárního búra pak museli hostující fotbalisté skousnout o šest minut později, kdy skóre utkání uzavřel střídající Matyáš Lang – 5:0.

 

Zruč se tak v tabulce vrátila na třetí místo před Druztovou a navíc se dotáhla na jediný bod ke druhému Smíchovu. Rezerva Košutky je momentálně jedenáctá.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): První půle byla velmi vyrovnaná, ale nám se podařilo jednu šancí proměnit. Když se nám však podařilo dát po přestávce druhý gól, tak už Košutka zápas zřejmě vzdala a nakonec z toho byla naše jasná výhra. Hrát roli mohla i fyzická kondice, přeci jen bylo teplé počasí.




Sestavy


TJ Zruč B
P. Hodan [-] - V. Mařík [-] , P. Záhořík [-] (52. M. Lang [-] ) , R. Karpíšek [-] , P. Hucl [-] , M. Trnka [-] , K. Trnka [-] , V. Pavel [-] , T. Valenta [-] , M. Klail [-] , O. Mašek [-] (32. P. Musil [-] )

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - T. Morávek [-] , P. Kalaš [-] , R. Mráz [-] , J. Hodek [-] (75. M. Mareš [-] ) , R. Holý [-] , R. Pangrác [-] , V. Sirotek [-] , A. Šula [-] (70. P. Vodička [-] ) , L. Kovařík [-] , M. Langmajer [-]

ŽK: 20. O. Mašek , 70. P. Hucl .
Hráči zápasu: K. Trnka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Levý Vítek - CHLÁDEK Jaroslav (N), KERNDL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích