1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan udolal Druztovou a opět zvýšil svůj náskok na čele tabulky!


Branky


13

Fotbalisté plzeňského Slovanu zdolali v 19. kole městského přeboru třetí Druztovou a udělali další krok k vítězství v soutěži. Svůj náskok na druhý Smíchov už totiž navýšili na rozdíl devíti bodů. O zasloužené výhře domácích rozhodl v 56. minutě David Šenigl, jenž byl autorem jediného gólu utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Slovanu ke gólu nevedla

Utkání prvního týmu tabulky se třetím slibovalo zajímavou podívanou. Slovan navíc v minulém kole zvítězil na hřišti druhého Smíchova a tenhle úspěch chtěl na své půdě potvrdit. K tomu mohli domácí vykročit už v prvním poločase, v němž byli aktivnějším mužstvem, ale několik nadějných příležitostí nedokázali proměnit. Do šaten se tak odcházelo za bezgólového stavu.

Šenigl po týdnu opět hrdinou, hosté nevyužili přesilovku

Nápor Slovanu pokračoval i po změně stran. V 56. minutě se to konečně promítlo i do skóre. Centrovaný míč propadl až k Davidu Šeniglovi, který ho uklidil do sítě. Ano, jedná se o stejného fotbalistu, který před týdnem rozhodl bitvu o první místo na Smíchově – tehdy to bylo po minutě na hřišti, tentokrát už nastoupil od začátku. Domácí pak mohli i navýšit stav, ale nedokázali proměnit ani pokutový kop. V 76. minutě se však nechal vyloučit Marek Makkai a domácí si museli závěrečnou čtvrthodinu ještě protrpět. Druztová vycítila šanci a otevřela hru. Nebezpečné byly jména standardní situace, na které v závěru chodil i brankář Purkar. Vyrovnávací gól už však hostující fotbalisté vstřelit nedokázali.

 

Slovan vede tabulku městského přeboru už o 9 bodů a míří za postupem. Druztová klesla na čtvrtou příčku.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): Utkání jsme měli pod kontrolou, byť tomu výsledek moc neodpovídá a jediný gól padl spíše po náhodné akci. Pak jsme ještě neproměnili pokutový kop a o výhru jsme se museli strachovat až do konce. Oni ale tlačili až v poslední čtvrthodině, kdy jsme už navíc hráli o deseti. Oni to riskli, otevřeli hru, ale jinak jsme byli většinu zápasu lepší. Nahrála nám porážka Smíchova. Tabulku vedeme už 9 bodů a zase je to relativně klidnější. Ale konec ještě není. Ve hře je stále dost bodů.




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] (82. A. Radvanovský [-] ) , M. Vričan [-] , M. Cigler [-] (46. M. Sartorius [-] ) , V. Rak [-] (65. M. Braun [-] ) , D. Šenigl [-] , L. Mareška [-] , O. Žák [-] , M. Makkai [-] , J. Nosek [-] , P. Bouřil [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] (76. J. Hauptmann [-] ) , L. Paďour [-] (46. V. Němeček [-] ) , J. Zeman [-] , P. Jirka [-] , D. Roubal [-] (46. L. Denk [-] ) , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , O. Kosa [-] (58. J. Folk [-] ) , P. Fischer [-] , P. Ježek [-]

ŽK: 40. J. Reischig , 60. L. Mareška , 90. D. Šenigl , 90. V. Rak - 86. L. Denk , 90. J. Hauptmann . ČK: 76. M. Makkai .
Hráči zápasu: O. Žák , L. Mareška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hodek Jakub - MIČAN Jan, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích