J. Pěč 85.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina rozhodla zápas s Vochovem pět minut před koncem!


Branky


85. J. Pěč
10

Fotbalisté Dýšiny se na výhru proti předposlednímu Vochovu pořádně nadřeli. Hosté totiž se soupeřem hráli naprosto vyrovnanou partii, ale střelecky se prosadit nedokázali. Jediný gól zápasu tak zařídil v 85. minutě Jakub Pěč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle neměla gólové vyústění

Fotbalisté Dýšiny na svém hřišti přivítali poslední Vochov a věděli, že případným vítězstvím by si zajistili zase klidnější zbytek jara. Vochovští ale před zimu vybudovali nový tým, který před týdnem dokázal zaskočit Druztovou a ukázal, že se s ním musí počítat.

 

Od začátku diváci sledovali vyrovnaný zápas. Hosté nezalezli a naopak se snažili o aktivní a kombinační fotbal. V prvním dějství ani jeden ze soupeřů žádnou šanci neproměnil a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Dýšinu nasměroval k výhře šťastný gól v závěru

V podobném duchu pokračoval i druhý poločas. Dýšina chtěla rozhodnout, ale v podobném duchu se prezentovali i hosté. Rozhodující moment celého duelu tak přišel až v 85. minutě. Jakub Pěč, jenž přišel na hřiště až po poločasové přestávce, šel do souboje s hostujícím brankářem Elkobrosym, balón se odrazil do vzduchu a následně se snesl do opuštěné brány Vochova. Hosté už neměli na vyrovnání dost času a zápas tak skončil vítězstvím Dýšiny 1:0.

 

Dýšina za týdne zajíždí do Chrástu, Vochov čeká domácí zápas s rezervou Košutky.



Ohlasy k zápasu



SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (trenér): Soupeř měl větší štěstí. Rozhodl nešťastný gól pět minut před koncem, kdy se nabíhající soupeř srazil s naším brankářem, a míč se ze vzduchu snesl do naší prázdné brány. Jinak se jednalo o vyrovnané utkání, už jsem myslel, že odjedeme s bodem, ale bohužel nemáme nic. Náš tým se zatím sehrává. I soupeř uznal, že jsme hráli oproti podzimnímu zápasu opravdu fotbal. Herně to bylo dobré.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] (54. V. Muzika [-] ) , V. Nový [-] , J. Chaloupka [-] - J. Soroka [-] , J. Soroka [-] , V. Šedivec [-] , V. Totzauer [-] - J. Šesták [-] (46. J. Pěč [-] ) , Z. Matas [-] - P. Kolář [-]

SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - . Koželuh [-] (46. R. Votípka [-] ) , O. Tržil [-] , M. Veber [-] , R. Schveinert [-] , F. Krejčík [-] , T. Mottl [-] , M. Klement [-] , N. Zikmund [-] , T. Hošek [-] , J. Calta [-]

ŽK: 36. J. Šesták , 57. J. Soroka , 70. J. Soroka , 90. V. Totzauer - 27. T. Hošek , 82. M. Klement .
Hráči zápasu: J. Pěč .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Švantner František - VODVÁŘKA Josef (N), ŠULAJ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vochov bude chtít po domácí výhře nad Druztovou navázat na dobrý výkon a na hřišti Dýšiné zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra domácích