P. Bouřil 49. (vl.)
J. Trnka 80.
2:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 16:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč po deseti zápasech padla, nestačila na vedoucí Slovan


Branky


49. P. Bouřil (vl.) , 80. J. Trnka - 3. M. Janoušek , 17. J. Reischig , 34. M. Vričan (p.) , 40. L. Mareška
0

Vedoucí Slovan Plzeň už byl nad síly rezervy Zruče, která šla do zápasu posílena sérií deseti výher v řadě. Lídr tabulky však skvěle zvládl první poločas, po kterém vedl o čtyři góly. Zruč podala po přestávce zlepšený výkon, který ale nestačil na víc, než na snížení na 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan v první půli dominoval

Rozjetá rezerva Zruče si nevedoucí Slovan věřila, ale hosté svého soupeře zaskočili výborným výkonem. Hráči Slovanu se prezentovali aktivním napadáním, hráli do těla a navíc byli i velmi fotbaloví. Vedení se tak hosté ujali už ve 3. minutě, kdy se prosadil záložník Martin Janoušek. Spoje vládly na hřišti i nadále a to se projevilo i na skóre. V 17. minutě navýšil jejich náskok Josef Reischig a další góly přidali Martin Vričan z penalty a kapitán Lukáš Mareška. Do kabin tak Slovan odcházel s vedením 4:0.

Domácí po změně stran alespoň korigovali

Fotbalisté Zruče poslali po přestávce na hřiště hned tři čerstvé fotbalisty a zřejmě i díky tomu se jejich hra znatelně zlepšila. Slovan se už navíc nikam nehnal a o poměrně rychle snížení se postaral Jiří Trnka. Hosté ale jinak svého soupeře do vyložených šancí příliš nepouštěli. Druhý gól Zruče tak přišel až v závěru zápasu. Brankář Feiferlík vyrazil vystřelený míč jen do spoluhráče Petra Bouřila a ten si srazil balón do vlastní sítě. Zruč tak podlehla vedoucímu Slovanu 2:4.

 

Zruč čeká za týden další silný soupeř, zajíždí na hřiště Smíchova. To Slovan hostí béčko Černic.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): První půle se nám těžce nepovedla. Tam nás Spoje jednoznačně přehrávaly. Ve druhé půli jsme se trochu zlepšili, ale na bodový zisk to už nestačilo. Naší hru ve druhém poločase oživila střídání. Začátek zápas si moc nedovedu vysvětlit, možná si kluci mysleli, že to půjde snadno.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): Úvod se nám vydařil nadmíru dobře. Rychle jsme vedli 2:0, v poločase dokonce 4:0. Ve druhé půli jsme pro změnu nezachytili úvod my, oni dali na 4:1, ale jinak jsme to měli pod kontrolou. V závěru zápasu ještě snížili po našem vlastním gólu. Obě ty branky jsme si vlastně dali sami. V prvním poločase byl náš výkon bezvadný.Byl jsem až překvapen, vedení 4:0 bylo nad očekávání. Dobře jsme je dostupovali, hráli dobře do těla, fungovala nám i kombinace. Plnili jsme vše, co jsme si před zápasem řekli.



Sestavy


TJ Zruč B
P. Hodan [-] - R. Karpíšek [-] , V. Pavel [-] (46. J. Trnka [-] ) , M. Lang [-] , P. Korous [-] (46. P. Záhořík [-] ) , P. Hucl [-] , M. Trnka [-] (46. P. Musil [-] ) , J. Mastný [-] (33. J. Trnka [-] ) , T. Valenta [-] , J. Přibyl [-] , M. Klail [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Janoušek [-] , J. Reischig [-] , V. Rak [-] , M. Sartorius [-] (65. M. Cigler [-] ) , M. Koranda [-] (31. M. Vričan [-] ) , L. Mareška [-] , O. Žák [-] , M. Makkai [-] , J. Nosek [-] (83. J. Zýka [-] ) , P. Bouřil [-]

ŽK: 11. V. Pavel , 50. P. Musil , 87. P. Hucl - 12. V. Rak , 76. M. Janoušek .
Hráči zápasu: O. Žák , M. Janoušek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hodek Jakub - SCHINGLER Milan, ŠVANTNER František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.