P. Čelůstka 35. (p.)
L. Janků 69.
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:30

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky v místním derby udolaly Lužkovice až v penaltové loterii


Branky


35. P. Čelůstka (p.) , 69. L. Janků - 20. J. Král , 52. J. Král
7

Derby se hrálo v sobotním odpoledni na přílucké Cecilce. Hosté z Lužkovic přijeli s omlazeným kádrem a v brance se představil obojživelník Martin Bohm. Souboj byl pikantní i v tom, že se proti sobě představily dvě legendy kroměřížské kopané a také zlínského sálového fotbalu - futsalu - Zdeněk Julina a Ivoš Světlík. V první půli viděli diváci po jedné brance na každé straně. Ve druhém dějství šli hosté znovu do vedení, ale domácím se zase podařilo srovnat. V následné penaltové loterii si střelci vzali nejspíše dovolenou, neboť ta skončila hubenou výhrou domácích v poměru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Na hřišti v Příluku se za krásného slunečného počasí hrál pro diváky atraktivní fotbal. Začátek zápasu byl opatrnější z obou stran, aktivnější byli hosté. Jejich aktivitu proměnili v gól ve 20. min. kdy po rohu nejdříve domácí centr odvrátili, ale následný druhý centr uklidil hlavou do domácí brány Král - 0:1. Domácí se probudili a začali podnikat brejky do obrany hostí. Dlouho se nic nedělo až ve 35. min. se domácí Humpál prodral o 16-tky hostí, kde byl faulován. Penaltu proměnil Čelůstka a bylo vyrovnáno na 1:1. I tak ale první poločas vyzněl aktivitou spíše pro hosty z Lužkovic.

 

 

 

"K poslednímu utkání sezóny jsme nastoupili oslabeni o šest hráčů základu. Martin Procházka se ženil a  s ním chyběli svatebčané Polepil, Ronza, Škrabal. Dále vyloučení Jenček a Gruber. Museli vypomoci hráči "B" mužstva a taky čtyři dorostenci, kteří měli v nohách dopolední zápas s Napajedly v krajském přeboru. Všichni se snažili být domácím rovnocenným soupeřem. Ve vyrovnaném zápase o výsledku nakonec rozhodovaly penalty, ve kterých byli o něco málo úspěšnější domácí a berou bod navíc", hodnotí duel lužkovičtí funkcionáři.

 

Hosté ve druhé půli šli do vedení, domácí ale vyrovnali

Ve druhém poločasu již byli domácí aktivnější, ale přesto se podařilo prosadit hostů, kdy dlouhý centr opět hlavou poslal do domácí brány Král – 1:2. Domácí se s tím nechtěli smířit a započalo tak obléhání brány hostí, kdy se na ně valil jeden útok za druhým. Nakonec se prosadil v 69. min. obránce Janků, který se dostal do 16-tky hostí a přeloboval vyběhnuvšího brankáře Bohma – 2:2. Následoval penaltový rozstřel, který byl naprosto tragický na obě strany. Domácí neproměnili hned tři pokusy, ale hosté byli ještě bídnější a nedali čtyři pokusy! Druhý bod tak nakonec putoval k domácím za výhru 2:1 v penaltách. Příluky předvedly výbornou jarní část a bez problémů se zachránily a spokojenst s výkony panuje určitě i v Lužkovicích, kde dostala šanci řada mladých hráčů, kteří jsou příslibem do budoucnosti.

 

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí 2:1



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: V utkání již o nic nešlo ani jednomu soupeři, navíc ani jeden tým nebyl kompletní. Utkání bylo spíše průměrné a do hry se dostali i hráči z lavičky. Po oboustranně tragických penaltách jsme nakonec brali druhý bod my. Po podzimu to s námi vypadalo špatně, ale nakonec jsme mocným finišem na jaře sezónu zachránili, takže jsme spokojeni.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: K poslednímu utkání sezóny v Přílukách jsme nastoupili oslabeni o šest hráčů základu. i v kombinované sestavě s několika dorostenci jsme byli vyrovnaným soupeřem, nevyšla nám však střelba kopů a bod navíc tak zůstal u domácích.



Sestavy


FK Příluky
J. Nečas [-] - J. Polanský [-] (80. J. Janáč [-] ) , M. Prokop [-] , L. Adamík [-] (83. P. Strohbach [-] ) , Z. Julina [-] , D. Frolek [-] (70. L. Doležel [-] ) , L. Janků [-] , Z. Vlček [-] , R. Machalíček [-] (46. J. Seifert [-] ) , T. Humpál [-] (75. J. Budín [-] ) , P. Čelůstka [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - M. Paták [-] - I. Světlík [-] , J. Král [-] , P. Novák [-] - J. Latif [-] - T. Mičola [-] , P. Čekal [-] , T. Štěpán [-] (57. M. Krejčíř [-] ) , A. Langer [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 48. J. Nečas , 80. L. Adamík , 84. J. Budín - 80. J. Král .
Hráči zápasu: Z. Julina , L. Janků - J. Král , I. Světlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIČKAL Karel - RUMAN Josef, BRABEC Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Jan Fojtík
Tip experta: remíza

Derby skončí nejspíše remízou

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku