4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová doma přehrála Sehradice a pojistila si první příčku


Branky


7

Na Mladcovou zavítaly Sehradice, které v případě výhry o šest branek mohly ještě uvažovat nad záchranou v soutěži. Tato vize však byla spíše ze světa sci-fi, neboť domácí celek chtěl výhrou potvrdit výhru v soutěži. V dresu Mladcové nastoupilo i pár hráčů, kteří v Sehradicích dřívě působili - brankář Kupka, Blažek, Kraváček či Bahulík a určitě pamatují lepší časy tohoto klubu. V prvním dějství viděli diváci pouze jedinou branku. Ve druhém poločasu ale už Mladcová na hřišti dominovala a pomohlo jí i střídání, kdy nestárnoucí Jirka Jaroš vstřelil dvě branky. Po závěrečném hvizdu tal mohly propuknout velké oslavy mladcovského týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Bahulík

V posledním zápase jsme potřebovali bod a začali hodně nervózně. Ve 2. min. po otočce střílel sice v pokutovém území Laďa Bahulík, ale trefil brankáře, a po pokračující akci skončila střela kapitána Michala Dlabač vedle. V následujících minutách se nám pak nedařilo proměnit převahu a probít se do šance. Až ve 28. min. zakombinoval Ivoš Lošťák s Petrem Veneným, překonal sice hostujícího brankáře ale hráč hostí odkopl míč na brankové čáře. Chvíli poté zachytil rozehrávku Sehradic ekvilibristicky Filip Hájek, do brejku se dostal Laďa Bahulík a zkušeně nás dostal do vedení. Zvýšit mohl ve 34.min. Filip Hájek, ale z malého vápna po krásné příhře od Ladi Bahulíka trefil jen brankáře. Domácí tak odcházeli do kabin s hubeným jednobrankovým náskokem", viděli průběh první půle fotbaloví činovníci z Mladcové.

Mladcová přidala ve druhé půli další branky

Dobývání sehradické svatyně pokračovalo i po přestávce. Ve 48.min. netrefil branku po akci Jirky Jaroše a Ladi Bahulíka Ivoš Lošťák, po dvou minutách vysunul do uličky Michal Dlabač Petra Veneného, ale jeho oblouček skončil nad břevnem. V 53.min. se nám podařilo náskok navýšit, Michal Blažek našel dlouhým pasem Petra Veneného a po jeho příhře se podruhé v zápase trefil Laďa Bahulík. To nás definitivně uklidnilo a další zbytek zápasu byl jen otázkou skóre. Nejprve promarnil několik možností Jirka Jaroš, a tak mu vysvobození nabídli sami hostující hráči, špatnou rozehrávku gólmana vystihl Ivoš Lošťák a neservíroval mu míč před prázdnou branku. A po dalších deseti minutách vybojoval míč Dan Kahaja a Jirka zakončil střelecký účet této sezóny. V závěru se ještě do dvou příležitostí probojoval Dan Kahaja, ale skóre se již neměnilo", hodnotí druhý poločas funkcionáři Mladcové.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: V první půli jsme se trápili v koncovce, ve druhém poločasu jsme ale přidali další branky. Po závěrečném hvizdu pak propukly velké oslavy.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, funkcionář: První poločas jsme drželi se soupeřem krok, ten nám ale ve druhém poločasu odskočil a kontroloval hru...



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - P. Venený [-] , F. Hájek [-] (46. J. Jaroš [-] ) , L. Bahulík [-] (74. J. Chludil [-] ) , I. Lošťák [-] (70. P. Votava [-] ) , M. Dlabač [-] , J. Zapletal [-] , D. Kahaja [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , A. Řiháček [-]

TJ Sokol Sehradice
M. Řehoř [-] - J. Maňas [-] , R. Čada [-] , F. Zavadil [-] , K. Zavadil [-] , M. Macík [-] , J. Sedláček [-] , V. Žáček [-] , J. Vaculka [-] , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-]

ŽK: 4. A. Řiháček , 89. P. Venený - 88. J. Sedláček .
Hráči zápasu: J. Jaroš , L. Bahulík - M. Macík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zelený Martin - MRAVEC Daniel, ŤOK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Fojtík
Tip experta: výhra domácích

Mladcová výhrou potvrdí první příčku

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku