0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira si v Sehradicích s chutí zastřílela


Branky


13

Do Sehradic přijela v sobotním odpoledni hulínská Admira, která byla v tomto duelu mírným favoritem. Nad domácím týmem totiž stále visí Damoklův meč a to možnost sestupu do Okresního přeboru a jejich osud mají v rukou už jiné celky z vyšších soutěží. Hanáci se na Luhačovicku prezentovali soustředěným výkonem a po půli už vedli o dvě branky, navíc měli ve svých řadách Aleše Tabaru, který byl rozdílovým hráčem a nakonec vstřelil hattrick. Hulín si domů odváží nakonec vysokou výhru, situace Sehradic není v tuto chvíli příliš růžová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

"Do utkání v Sehradicích lépe vstoupili domácí, hned ve 2. minutě se dostali zleva až před Vajdu, ten ale střelu vyrazil. My jsme odpověděli ve 3. minutě a skore se rychle měnilo, Motal vystřelil z pravé strany, míč se od vzdálenější tyče odrazil zpět před bránu a Tabara ho hlavou doklepl do sítě - 0:1. Ve 13. minutě mohlo být vyrovnáno, nám nevyšel ofsajd systém, domácí hráč šel sám na Vajdu, ten ale znovu zachránil. Ve 21. a 26. minutě mohl zvýšit Tabara, ale poprvé přestřelil z malého vápna po rohu Němce, podruhé jeho šanci brankář domácích vyrazil. Ve 29. minutě vystřelil z vápna Prokop, branař domácích míč jen vyrazil a Tabara ho podruhé dorazil do sítě a zvýšil na  0:2. Do poločasu se již stav neměnil a do kabin jsme šli s dvoubrankovým náskokem. Domácí měli několik možností ke skórování, ale brankář Vajda byl pozorný", viděli průběh první půle fukcionáři hulínské Admiry.

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

"Do druhé půle jsme vstoupili zbytečně nervózně, vázla nám kombinace a spíše jsme se věnovali mluvení než hře, což vycítili domácí a snažili se stav změnit. V 59. minutě se jim to málem povedlo, dostali se až před Vajdu, ten opět zachránil, když vyrazil střelu zblízka nohou. Poté jsme znovu herně přidali a po prostřídání jsme znovu ohrožovali domácí bránu. Nejdříve ještě Motal přestřelil, ale v 82. minutě se dostal míč nalevo k Horáčkovi, ten se zbavil kličkou obránce a zkušeně podél brankáře domácích zvýšil na 0:3. V 87. minutě dostal míč za obranu Tabara, šel sám na branaře a podél něho zkompletoval svůj hatrick na 0:4. Pro domácí to byla asi až krutá prohra, nicméně tři body jsme si odvezli my. V neděli nás čeká poslední domácí zápas, velice atraktivní, kdy přivítáme vedoucí celek z Mladcové. Pochvalu zaslouží střelec tří branek Aleš Tabara a také brankář Vajda, který udržel čisté konto", hodnotí výkon týmu hulínští na svém webu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: První šanci si vytvořil náš tým, ale hosty podržel brankář, pak jsme inkasovali dvě branky a hosté ve druhé půli své vedení ještě navýšili.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Začátek utkání nám vyšel na jedničku a zásluhou hattricku Tabary jsme získali tři body, pro domácí celek je však výsledek utkání hodně krutý.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , M. Zerzan [-] (83. R. Čada [-] ) , K. Zavadil [-] , M. Šenkeřík [-] (45. J. Maňas [-] ) , M. Macík [-] , J. Sedláček [-] , V. Žáček [-] , J. Vaculka [-] , L. Hübler [-] , J. Plášek [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - V. Dobeš [-] (84. M. Nedbal [-] ) , M. Jurášek [-] - Z. Prokop [-] , J. Miklík [-] (76. J. Horáček [-] ) , J. Kubo [-] , E. Němec [-] (83. S. Štoll [-] ) - A. Tabara [-] - M. Zavadil [-] , P. Motal [-] , P. Nedbal [-]

ŽK: 29. M. Macík , 80. M. Zerzan , 84. L. Hübler - 10. Z. Prokop , 75. M. Jurášek .
Hráči zápasu: J. Vaculka - Z. Prokop , D. Vajda , A. Tabara .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - FRAJT Oldřich, HOUŽVIČKA Čestmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Navrátil
Tip experta: remíza

Sehradice budou s Hulínem doma remizovat

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku