1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Pavelka zajistil Loukám výhru nad Slavkovem pod Hostýnem


Branky


13

V Loukách se v sobotu představil nováček ze Slavkova pod Hostýnem, který v minlém utkání utrpěl na domácí půdě krutou porážku od Veselé. Domácí celek si přivezl jeden bod z Lužkovic, ale přišel o svého kanonýra Petra Janču, který v závěru utkání viděl červenou kartu. Začátek zápasu byl opatrný, žádný tým nechtěl udělat chybu. Udeřilo až po půlhodině hry, kdy se trefil domácí Martin Pavelka. Hosté se poté snažili ze všech sil o vyrovnání, ale obrana domácích v čele s brankářem Ondřejem Pavelkou byla pozorná. Louky hubenou výhru uhájily až do konce a v tabulce stoupají stále vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení Pavelkou

"V naší sestavě chyběli vykartovaní Caudr s Petrem Jančou, zraněný Pisklák a také Adam Podaný, který si plnil studijní povinnosti. Na lavičku se pak po zranění vrátil Ondra Sadil a na levé straně zálohy nastoupil kapitán "B" týmu, René Valerián. Do útoku šel místo Petra Janči Víťa Kocourek, zatímco Piskláka zastoupil na levé straně obrany Jirka Kovařík. První minuty utkání nabídly opatrný fotbal, kdy ani jeden z týmů nechtěl udělat zbytečnou chybu. První větší příležitost se nám naskytla po závaru před bránou Slavkova, ale nikomu z našich hráčů se nepodařilo dostat míč do brány. Slavkov odpověděl příležitostí po rohovém kopu, kdy se k nebezpečné hlavičce dostal vysoký útočník hostujícího celku. Gólovou radost zažili diváci v Loukách ve 34. minutě. Po dlouhém pasu od Kovaříka ukázal svoji bojovnost Kocourek, který v souboji přetlačil obránce a centroval před bránu na Pavelku. Martin se z blízkosti nemýlil a poslal náš tým do vedení. To mohl o několik minut později navýšit Milan Bača, ale jeho rána z voleje mířila o něco výše, než bychom potřebovali. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 1:0", hodnotí dule funkcionáři Louk.

Ve druhé půli už branka nepadla

"Ve druhém poločase se hosté ze Slavkova snažili o vyrovnání a výborná příležitost se jim naskytla po přísně posouzeném faulu Kuchárka těsně před hranicí velkého vápna. Po rozehraném přímém kopu střílel náš bývalý hráč Zdeňek Sadil do břevna Pavelkovy brány a byl tak velmi blízko vyrovnání. O několik minut později zacinkalo břevno i na druhé straně po střele Martina Pavelky, který mohl přidat druhý zásah v zápase. S přibývajícím časem hráli hosté na větší riziko, čehož mohli využít naši ofenzivní hráči v čele s Kocourkem, který měl několik skvělých šancí na rozhodnutí zápasu. Nejdříve trefil z úhlu tyč, v další šanci postupoval sám na brankáře, zkusil ho přelobovat, ale bránu přestřelil. Kaňkou na jinak férovém utkání se stal ostrý zákrok střídajícího hráče Slavkova na Toma Malotu z 84. minuty. Rozhodčí výtahl červenou kartu a hosté dohrávali v deseti. Poslední minuty utkání už se dohrály v klidu a obrana v čele s pozorným Ondrou Pavelkou hosty k ničemu nepustila", viděli druhou půli fotbaloví činovníci z Louk.



Ohlasy k zápasu


SK Louky
web SK Louky: Před početnou diváckou kulisou jsme v sobotu odehráli předposlední domácí zápas sezóny. Soupeřem byl nováček soutěže - Slavkov pod Hostýnem. V podzimním zápase nás Slavkov porazil 3:0 a v celém průběhu sezóny patřil k těm lepším týmům. Dalo se tedy očekávat zajímavé střetnutí. Slavkov nakonec porážíme nejtěsnějším rozdílem a v tabulce jim odskakujeme už na šest bodů. V příštím utkání nás čeká výjezd autobusem do Slavičína. Zápas začíná netradičně v neděli už v 10:15.

TJ Slavkov pod Hostýnem
Facebook Slavkova: Z Louk se vracíme bez bodů, stále se trápíme v zakončení...



Sestavy


SK Louky
O. Pavelka [-] - R. Valerián [-] (72. M. Janota [-] ) , J. Kovařík [-] , T. Burša [-] , V. Kocourek [-] , J. Kadlík [-] , P. Kuchárek [-] , T. Malota [-] (85. L. Horák [-] ) , M. Bača [-] , M. Pavelka [-] (81. O. Sadil [-] ) , R. Mikač [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - J. Barot [-] , R. Pálka [-] , M. Kužel [-] , J. Krajcar [-] , M. Urbánek [-] (72. J. Čačala [-] ) , D. Mrázek [-] (62. Z. Krajcar [-] ) , F. Kostov [-] , Z. Sadil [-] , P. Šimčík [-] , J. Pavlica [-]

ŽK: 27. T. Malota , 68. P. Kuchárek - 90. J. Pavlica . ČK: 84. J. Čačala .
Hráči zápasu: O. Pavelka , M. Pavelka - Z. Sadil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - KOVÁŘČÍK Dominik, STŘELEC Radoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Navrátil
Tip experta: remíza

Louky se se Slavkovem p/H rozejdou smírně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku