Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelecký Lukáš Kaďorek hattrickem sestřelil Lužkovice


14

Do Lužkovic přijel kostelecký Moravan, který v minulém kole doma porazil Malenovice a chtěl bodovat i na Zlínsku. Domácímu celku vyšel na jedničku začátek zápasu, kdy ho poslal ve 4. minutě do vedení Martin Procházka. Lužkovice však vedení ukolébalo a po čtvrt hodině srovnal hostující Kaďorek. Tentýž hráč poslal o tři minuty později hosty do vedení. Před půlí přišel na hřiště i domácí tvůrce hry Ivoš Světlík, ale srovnat se lužkovickým fotbalistům již nepodařilo. Naopak dvacet minut před koncem Kaďorek zkompletoval svůj hattrick a rozhodl o zisku tří bodů pro Hanáky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky, domácí jedinou

Domácí začali tradičně náporem a již ve 4. minutě šli do vedení zásluhou Procházky. Hosté hráli ze zajištěné obrany s rychlými brejky, čehož využili v 16. minutě Kaďorkem k vyrovnání na 1:1. Tentýž hráč o tři minuty později využil zmatku v domácí obraně a zvýšil na 2:1. Domácí se  dvakrát dostali sami před brankáře Kopřivu, ale šance trestuhodně zahodili. Do poločasu se již skóre nezměnilo. "Snad poprvé se nám podařilo zvítězit v Lužkovicích, za což jsme rádi. Začátek zápasu nám ovšem nevyšel, měli jsme sice více ze hry, domácí nás ovšem potrestali důrazem v pokutovém území a rychle se dostali do vedení. Nás to ale nesrazilo, stále jsme měli územní převahu a důsledkem naší aktivity byly dvě branky do poločasu", viděl první půli kapitán hostí Tomáš Marek.

 

Domácí branku nakonec nedali, Kaďorek zkompletoval hattrick

Hosté tak dokázali v prvním poločase otočit stav utkání zasluhou střelecky disponovaného Lukáše Kaďorka. Ve 46. minutě střídající Bohm pálil jen do gólmana a domácí pokračovali v náporu se snahou o vyrovnání. V 59. minutě opět po chybě domácí obrany zázračně zlikvidoval šanci hostů brankář Jenček. Domácí vrhli veškeré úsilí do útoku, ale šance Bohma, Ronzy i Grubera se minuly účinkem. Toho využil v 73. minutě hbitý Kaďorek, který vypíchl míč stoperovi a sám postupoval na domácí branku, svoji šanci proměnil a zvýšil na 3:1 pro hosty. Přes zoufalou snahu se domácím nepodařilo s výsledkem něco udělat a tak si tři body odvážejí hosté z Kostelce u Holešova. Lužkovice i přes velkou snahu zůstávají bez bodového zisku.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Z naší strany smolné utkání, vyšel nám úvod, hosté utkání dokázali otočit, vyrovnat se nám už nepodařilo a Kostelec u Holešova nás potrestal třetí brankou.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Snad poprvé se nám podařilo zvítězit v Lužkovicích, za což jsme rádi. Začátek zápasu nám ovšem nevyšel, měli jsme sice více ze hry, domácí nás ovšem potrestali důrazem v pokutovém území a rychle se dostali do vedení. Nás to ale nesrazilo, stále jsme měli územní převahu a důsledkem naší aktivity byly dvě branky do poločasu. Druhá půle už byla trochu o něčem jiném, domácí hru vyrovnali a snažili se s výsledkem něco udělat. I s trochou štěstí se nám podařilo šance domácích přežít a sami jsme výsledek upravili na konečných 1:3. Myslím si, že jsme zvítězili zaslouženě.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Škrabal [-] , P. Čekal [-] , J. Ronza [-] , M. Paták [-] (65. M. Šuba [-] ) , Z. Polepil [-] , V. Křepelka [-] (54. Š. Dominik [-] ) , M. Procházka [-] (42. M. Böhm [-] ) , T. Mičola [-] (36. I. Světlík [-] ) , M. Čala [-] , J. Gruber [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - M. Hradil [-] (90. M. Václavíček [-] ) - - R. Přikryl [-] , M. Gerát [-] , M. Třasoň [-] (29. M. Darebník [-] ) , R. Zmeškal [-] , T. Marek [-] , D. Marek [-] (77. L. Odložilík [-] ) , S. Pelikán [-] , L. Kaďorek [-] , R. Šimčík [-]

ŽK: 76. P. Čekal - 20. R. Zmeškal , 71. M. Hradil , 89. T. Marek .
Hráči zápasu: A. Jenček , J. Gruber - L. Kaďorek , L. Kopřiva .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZUBEK Radim - MATUŠŮ Marek, ELŠÍK Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Václavík
Tip experta: remíza

Utkání v Lužkovicích skončí remízou

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku