1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová brankou Kraváčka udolala Lužkovice


Branky


13

V Mladcové se představily Lužkovice, které hrají na jaře v dobré formě a totéž se dá říct i o domácím celku, který stále prohání vedoucí Veselou. Utkání přineslo festival žlutých karet, kterých sudí Skalický udělil hned osm. O hubené výhře Mladcové nakonec rozhodla jediná trefa Michala Kraváčka. Domácí tým tak stále okupuje přední příčky tabulky, hosté z Lužkovic ale dokázali, že jejich předešlé dobré výsledky nebyly náhodné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým poslal do vedení Kraváček

"Nevýrazný zápas plný nepřesností a osobních soubojů diváky příliš nadchnout nemohl, větších šancí na obou stranách bylo jen pomálu. Hned ve 4.min. sice po trestném kopu Petra Votavy zakončoval v těžké pozici Michal Dlabač, ale gólman stačil vyrazit. Pak se dlouho nic nedělo, až ve 24.min. po dalším trestňáku si krásně naběhl Michal Kraváček, byl v souboji rychleji než hostující brankář a hlavou skóroval. Vzápětí střílel ve vápně nebezpečně Petr Votava a na druhé straně těsně minul náš odchovanec Martin Böhm. Michal Kraváček byl z pozice stopera nejúspěšnějším zakončovatelem, ve 29.min. trefil hlavou obloučkem břevno. Po půlhodině hry se dvakrát probojovali do nebezpečných příležitostí hosté, ale Petr Kupka nás podržel", hodnotí průběh první půle fotbaloví činovníci Mladcové.

Mladcová hubenou výhru uhájila

"Druhý poločas byl ještě nudnější, naši hráči po většinu času kontrolovali hru, ale do nebezpečných zakončení se obě mužstva nedostávala. V 72.min. střílel zprava jen těsně mimo Ivoš Lošťák, o chvíli později kryl pokus Latifa Petr Kupka. Pět minut před koncem se dostával do šance střídající Matěj Vyvlečka, ale hostující obrana na poslední chvíli zachránila, z trestného kopu vyslal v závěru pěknou pumelici Kuba Zapletal, hostující gólman Jenček však předvedl neméně pěkný zákrok a střelu vyrazil. Všechny tři body tak zůstavají na Mladcové, která v tabulce srovnala krok s Veselou, ale ta má nedělní zápas s Tečicemi k dobru", komentují průběh zápasu s Lužkovicemi fukcionáři Mladcové.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Web Mladcové: Zápas s Lužkovicemi příliš krásy nepobral a nás může těšit jen tříbodový zisk...

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Po zjištění naší oslabené sestavy o Světlíka , Ronzu, Čalu a Grubera se musel trenér Mladcové Lošťák tetelit blahem. Nemělo smysl s favoritem příliš otevřít hru a tak naše mužstvo se zaměřilo spíše na zajištění obrany s možností jakmile to půjde zaútočit . Několikrát se podařilo prověřit brankáře Kupku, ale bez úspěchu. Nás podržel brankář Jenček , ale celé mužstvo je třeba pochválit za bojovnost. Jak hráče B mužstva, tak i dorostence, kteří po dopoledním zápase Krajského přeboru s Loukami doplnili oslabené mužstvo. Možná to nebyl pohledný zápas pro oko diváka, ale nechtěli jsme odjet z Mladcové s ostudou.



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - P. Votava [-] (46. J. Zapletal [-] ) , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , P. Venený [-] , A. Řiháček [-] , F. Hájek [-] , I. Lošťák [-] , L. Bahulík [-] (68. D. Vaněk [-] ) , P. Polášek [-] (80. M. Vyvlečka [-] ) , M. Dlabač [-]

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Konečný [-] (82. J. Král [-] ) , Z. Polepil [-] , M. Paták [-] , M. Procházka [-] , M. Böhm [-] , T. Mičola [-] , P. Novák [-] , J. Škrabal [-] , P. Čekal [-] , J. Latif [-]

ŽK: 18. P. Polášek , 59. L. Bahulík , 77. J. Zapletal , 79. P. Venený - 44. Z. Polepil , 57. J. Škrabal , 74. P. Čekal , 90. M. Böhm .
Hráči zápasu: P. Kupka , M. Kraváček - M. Böhm .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - SKOPAL Jiří, ČECH Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Marek
Tip experta: výhra domácích

Mladcová je doma silným protivníkem a stále bojuje o postup, dám jedna

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku