3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj v domácím prostředí udolal Kostelec u Holešova


Branky


15

Do Tečovic přijel v krásném sobotním odpoledni posílený Moravan z Kostelce u Holešova a očekával se poměrně vyrovnaný souboj, což se nakonec do puntíku vyplnilo. Diváci se na tomto zápase určitě nenudili. Domácí mohou litovat neproměnění jasných šancí zkraje zápasu, kdy se mohli uklidnit a nedohrávat závěr s obavami o výsledek. Bivoj ale dokráčel k tříbodovému zisku a v tabulce si upevnil třetí pozici.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvoubrankový náskok

Na dobře připravené ploše se očekával vyrovnaný souboj, protože tomu tak s tímto soupeřem dost často je. Domácí ihned zkraje měli příležitost po kolmici D.Dorazína na Vopatřila , který odcentroval na Frkala. Jeho střelu z dobré pozice gólman hostí vyrazil a z následného rohu neudeřilo. Pak zahrával V.Šnajdr trestný kop skoro od půlící lajny a jeho dlouhý nákop řešil Kopřiva s obtížemi v prostoru spojnice tyče a břevna.  Pak Kysučan před domácí brankou odebral ve skluzu míč Darebníkovi, ale z brejku vopatřila skončil míč pouze v zámezí. Na druhé straně si narazi Třasoň s Kaďorkem, který mu vrátil, ale Třasoňova střela skončila těsně vedle domácí tyče. Ve 13´zatáhl D.Dorazín po levé straně, našel přízemním centrem Frkala na úrovni značky pokutového kopu, toho ale vychytal Kopřiva. Hosté kontrovali po linii Třasoň-Darebník-Kaďorek, ale střelu posledně jmenovaného zablokovali domácí beci.  Po Frkalově centru střílel D.Dorazín pouze do autu. Hosté zabrali a měli v prostřední fázi první půle mírně navrch.  Darebník uvolnil Kaďorka, ten dal pod sebe na šestnáctku Třasoňovi, ale jeho střela byla sražena. Pak pronikl Třasoň do domácího pokutového území, po odrazu skončil míč zezadu na ruce Balcárka,  ale na penaltu to nebylo. Akce pokračovala přes Hradila na Kaďorka, ale vše skončilo pouze rohovým kopem. Po přetaženém centru Třasoně střílel  Kaďorek pouze nad Joklovu branku.  Skóre se ale v době mírné převahy hostí měnilo ve prospěch domácích, když Vopatřil převzal míč po kolmici ze zálohy, prostřelil Kopřivu k tyči a domácí vedli po půlhodině hry 1:0. Po rozehrávce se uvolnil na domácí šestnáctce Darebník, ale z dobré pozice trefil pouze nohy domácích stoperů. Když po rohu hostí odvracel V.Šnajdr hlavou, poslal do brejku 4 na 2 domácí útok, ale D. Dorazín trefil pouze do gólmana. Pět minut před koncem poločasu dobře „forykoval“ Frkal, hosté zahráli „malou domů“, ale Kopřiva v nouzi trefil odkopem pouze Frkala, který mu vrátil míč do odkryté branky a domácí šli  do kabin s vedením dvoubrankovým.

 

Hosté utkání ještě zdramatizovali

Druhou polovinu hry zahájili lépe hosté, když Třasoně ve skrumáži u tyče vychytal Jokl, ale z následného rohu se hlavou prosadil Gerát a bylo 2:1. Hosté ožili, zvýšili pohyb a před domácí brankou bylo horko. Pak se ale mýlili v rozehrávce ve středu pole, míč zachytil Balcárek, který kolmicí vyslal M.Dorazína po levé straně. Jeho střelu vyrazil hostující brankář obloučkem vysoko nad sebe a dobíhající D.Dorazín hlavou skoro z brankové lajny zvýšil skóre ve prospěch domácích na 3:1. Kostelec ale neskládal zbraně, nejdříve ještě Jokl vychytal Gerátovu dobře mířenou hlavičku, pak ale po vysunutí Třasoněm Gerát narazil Hradilovi a ten trefil přes beky přesnou střelou k tyči Joklovy branky a bylo 3:2.  Hostů bylo najednou plné hřiště, Kaďorkova náhra? (střela?) skončila v autu , Gerátů trestný kop z 25ti m nad brankou domácích a Kaďorkovu střelu Jokl u tyče kryl.  Pak domácí kopali tři rohy hned po sobě, ale neprosadili se.   Pak Gerát poslal hlavou na Hradila, ten mu vrátil ale do postavení mimo hru.  Neprosadil se ani Pelikán, když se uvolnil krátkou kličkou na oblouku domácí šestnáctky, ale jeho levačka posla míč pouze do koše ochránce domácí  branky. Domácí měli příležitost po útoku levou stranou, když přízemní Ondíkův centr poslal Frkal z 18m nad, po trestném kopu ze strany hlavičkoval Chovanec, míč se dostal na prsa D.Dorazínovi, ale ten se neprosadil z bezprostřední blízkosti.  Frkalův trestný kop skončil ve zdi hostujících obránců a odražený míč kryl těsně před Vopatřilem Kopřiva.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Ze strany domácích ve zbytečně nervózním závěru, když hlavní rozhodčí nastavil 4 minuty už se i přes dobrou snahu hostí výsledek neměnil a domácí tak získali plný počet bodů. Diváci se na tomto zápase určitě nenudili. Domácí mohou litovat neproměnění jasných šancí zkraje zápasu, kdy se mohli uklidnit a nedohrávat závěr s obavami o výsledek.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Chovanec [-] , V. Šnajdr [-] , L. Balcárek [-] , D. Kysučan [-] - M. Dorazín [-] , R. Závoda [-] , A. Ondík [-] (87. P. Sedláček [-] ) , J. Vopatřil [-] - D. Dorazín [-] (90. J. Plachý [-] ) , M. Frkal [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - M. Hradil [-] - - L. Kaďorek [-] , R. Přikryl [-] , M. Darebník [-] , M. Třasoň [-] , D. Marek [-] (80. J. Hradil [-] ) , M. Gerát [-] , R. Šimčík [-] , R. Zmeškal [-] , S. Pelikán [-]

ŽK: 71. D. Kysučan , 75. Z. Jokl , 90. J. Vopatřil - 85. R. Zmeškal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - FRANTIŠÁK Václav, HASUKIČ Salih.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Daniel Štastný
Tip experta: remíza

Utkání v Tečovicích nakonec skončí remízou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku