Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

Příluky si vyšláply na lídra tabulky z Veselé a vyhrály na penalty


Branky


14

Do Příluk zavítala v nedělním odpoledni nedaleká Veselá, která zde chtěla zlomit nepříznivou sérii z duelů Na Cecilce. Domácí celek však v posledních utkáních prokazuje skvělou formu a boduje i na hřištích soupeřů.  V minulém kole vyhrál dokonce na horké půdě ve Slavičíně. Hostující tým v posledních duelech trochu polevil ze svých suverénních výsledků, ale jeho soupeři ztrácejí body jako na běžícím pásu a tak Veselá má na čele stále slušný náskok, ale klidně může v závěru dopadnout jako Plzeň, v naší HET lize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Na hřiště v Příluku zavítala v malém derby Veselá, která hraje letos na výbornou a první místo v tabulce nemá náhodou. Očekával se boj s domácími Příluky, které potřebovaly nutně bodovat a odpoutat se od spodních příček tabulky. Poslední dva zápasy Příluky vyhrály a očekával se urputný souboj, kde ale hosté z Veselé byli favoritem. Začátek zápasu začali hosté náporem a hned v 1. min. měli prudkou střelu na bránu domácích. Domácí odpověděli také šancí, ale nic z toho nebylo. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště a hosté v podání Dujky proto pálili převážně z 20-25m a to mnohdy velmi nebezpečně. Domácí brankář Bakala ale byl pozorný a se střelami do brány si zdatně poradil. Největší šanci zápasu měl ve 20. min. domácí Julina, který hlavičkoval do břevna a následná dorážka z malého vápna šla přesně do rukou hostujícího brankáře Červenky. Šance měli i hosté, když měli v rozmezí čtyř min. přímý kop a roh na domácí bránu, ale střela do brány domácích nepropadla. Hra se odehrávala především uprostřed hřiště a akce směřující ke gólu byly na obou stranách sporadické. Po špatně kopnutém přímém kopu domácích hasil brejk hostí domácí Prokop za cenu žluté karty.

 

 

 

 

 

 

Ani ve druhém poločasu se diváci branky nedočkali

Po poločase se hra překvapivě zhoršila, bylo minimum nějaký střel či šancí na obou stranách a když nějaká šance přišla, dotyčný střelec nakonec netrefil přesně, nebo ho vychytal brankář. Opticky měli v zápase více ze hry hosté, ale nedokázali se prosadit. V 78. min. měl velkou šanci domácí Vlček, ale jeho střela z blízka minula vzdálenější tyč. A když ani v 88. min. netrefil hostující Divoký, zápas tak došel až do penaltového rozstřelu. Domácí Bakala chytil tři penalty hostí a Červenka dvě penalty domácích a bylo rozhodnuto, že druhý bod zůstane na Příluku.

 

 

 

 

 

 

"Bod z Příluku je na jednu stranu málo, s ohledem na náš dosavadní bodový zisk v sezóně a podzimní zisk sedmi bodů Příluku. Druhý pohled říká, že je to náš historicky první bod dovezený z Příluku v I.B třídě. Navíc Příluk před jarem  dobře doplnil kádr a budou s ním mít problémy určitě i další  mužstva. Proto jsme i za bod rádi. Pořád je to bod z venku! Příluk rozhodně není na sestup. Zejména dvacetiletý Dvořáček, který přišel z Viktorky je typický hrot rozbíječ a zakončovatel a proti jiným obranám se určitě prosadí. Náš Tomáš Divoký ho ale pokryl na podtrženou jedničku. Jinak utkání bylo tvrdé a bojovné s minimem šancí na obou stranách. Kdyby jedna ze čtyř dělovek Tomáše Dujky v první čtvrthodině skončila v bráně domácích, zápas by se určitě odvíjel jinak. Ještě v 88. minutě jsme šahali na tři body, když hlavičkoval Tomáš Divoký těsně nad. Branka v základní hrací době nepadla a tak se šlo na rozstřel. Po pěti sériích byl stav 4:4, když každý gólman byl 1x úspěšný. V šesté sérii byli úspěšní oba dva gólmani a v sedmé sérii náš exekutor minul zařízení.  Bonusový bod tedy zůstal Příluku", viděli průběh duelu fotbaloví funkcionáři z Veselé.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí Příluky 5:4



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Máme osm bodů z posledních tří zápasů, což je skvělý počin. V samotném utkání s Veselou jsme očekávali boj a to se také potvrdilo. Nakonec však ani jeden tým nedokázal dát gól a to ani přes některé vyložené šance, kterých ale v zápase nebylo mnoho. Celkově slušné utkání, ve kterém nás hodně podržel brankář Bakala a které rozhodla nakonec penaltová loterie. Pro nás důležité dva body a vědomí, že můžeme porazit v tabulce každého! Jdeme teď od zápasu k zápasu a bez ohledu na soupeře budeme chtít vyhrát

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Uhráli jsme historický první bod na půdě Příluk, což lze považovat za úspěch, ale v utkání jsme sahali po třech bodech. Domácí se však přes zimu hodně posílili a jsou nepříjemným protivníkem a potrápí ještě nejednoho soupeře.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: MITÁČEK Václav - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - MITÁČEK Václav: 9 - velmi dobrý výkon!
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - FK Příluky: 9
Výkon hostů - TJ Sokol Veselá: 9
Hráč utkání - domácí: David Bakala - Vychytal mnoho šancí a pak i penaltový rozstřel.
Hráč utkání - hosté: Tomáš Dujka - Jeho velmi nebezpečné a prudké střely trápily domácí
Hodnocení hráčů - domácí: David Bakala - 10, Patrik Čelůstka - 10, Tomáš Humpál - 10, Radek Machalíček - 9, Zbyněk Vlček - 9, Jakub Kotík - 9, Zdeněk Julina - 9, Dominik Dvořáček - 9, Lukáš Adamík - 9, Jan Seifert - 8, Matěj Prokop - 9, Marek Šranko - 8, Jan Budín - 8, Jan Polanský - 9, Martin Zahradnický - 8,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: David Štěpán
Tip experta: remíza

Vedoucí tým tabulky ztratí bod na Přílukách

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku