Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice v nedělním odpoledni loupily v Hulíně


Branky


14

Na travnaté hřiště do Hulína zavítaly v nedělním odpoledni Lužkovice i s hráčem minulého kola Ivošem Světlíkem v sestavě. Domácí Admira byla mírným favoritem tohoto duelu, i když se na domácím hřišti trápí, ale v posledním utkání dokázala vyhrát v Malenovicích. V první půli branka nepadla, o všem podstatném se rozhodlo ve druhém dějství, kdy padly hned čtyří góly. Efektivnější byli ale hosté ze Zlínska, kteří i zásluhou střelecky disponovaného kanonýra Procházky, si odvezly všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

"Utkání začalo naší šancí ve 2. minutě, kdy se Csomor dostal do vápna, ale ani nadvakrát nedokázal brankáře hostí prostřelit. Hosté odpověděli v 17. minutě střelou ze šestnácti metrů, brankář Vajda ji však vyrazil na roh. Poté se hra uklidnila, hrálo se většinou ve středu hřiště za zmínku stojí především střela Prokopa, brankář hostí Jenček ji ale chytil a střela Lukeše ve 41. minutě, ta šla nad. Poločas tak končí bezbrankovou remízou0:0. Ve druhé půli to byli hosté, kteří v 50. a 56. minutě strhli vedení na svou stranu, nejdříve po chybě obrany dali zblízka na 0:1, pak střelou ze třiceti metrů zvýšili na 0:2. Snížení přišlo v 64. minutě, uzdravený Tabara po minutě na hřišti snížil na 1:2. Vyrovnat se nám nepodařilo, naopak hosté v 90. minutě další střelou z dálky potvrdili své vítězství a berou tři body", hodnotí nepovedený duel hulínští funkcionáři na webu Admiry.
 

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

Úvodní dějství tak branku nepřineslo, i přes několik dobrých šancí na obou stranách, ale brankáři Vajda i Jenček byli velmi pozorní. O všem podstatném se tak mělo rozhodnout ve druhé půli. Diváci nakonec ve druhém poločasu viděli čtyři branky, z toho hned tři do sítě domácích. "První poločas byl vyrovnaný a měl svou kvalitu zásluhou obou soupeřů. Ve druhé půli jsme šli brzy do vedení zásluhou Procházky a Škrabala. Domácí snížili Tabarou na 1:2, ale v samém závěru pojistil svou druhou brankou naše vítězství " probuzený" střelec Procházka. Nám tradičně zahrála prim záloha s dirigentem Ivo Světlíkem, ale pochvalu zaslouží celé mužstvo", hodnotí duel funkcionáři Lužkovic.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Zápas nám nevyšel podle představ, hosté byli střelecky efektivnější. Další kolo hrajeme v sobotu na Slavkově.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Pochvalu zaslouží celé mužstvo za bojovnost, body z Hulína jsou cenné a těší nás střelecké probuzení kanonýra Martina Procházky.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - V. Dobeš [-] (46. J. Horáček [-] ) , M. Nedbal [-] (80. E. Němec [-] ) , M. Jurášek [-] , J. Miklík [-] , M. Zavadil [-] - J. Šenkyřík [-] , Z. Prokop [-] , P. Janda [-] - I. Csomor [-] - D. Lukeš [-] (62. A. Tabara [-] )

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Šuba [-] (84. M. Böhm [-] ) , M. Čala [-] , J. Ronza [-] , M. Paták [-] - J. Škrabal [-] , P. Čekal [-] , Z. Polepil [-] , I. Světlík [-] , J. Gruber [-] - M. Procházka [-] -

Hráči zápasu: Z. Prokop - I. Světlík , M. Procházka , A. Jenček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - KOTAČKA Rostislav, DUJÍČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: David Štěpán
Tip experta: remíza

Hulín se o body s Lužkovicemi podělí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku