3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice si v domácím prostředí snadno poradily s Březnicí


Branky


13

Lužkovicím nevyšlo v minulém kole místní derby v Lípě, kde tradičně prohrály až na penalty, ale na Březnici si doma věřily. Hosté si v posledním kole vyšláply na druhý celek z Malenovic a do Lužkovic přijely v dobré psychické pohodě. Hrdinou utkání byl nakonec domácí Polepil, který dokázal hostím vstřelit dvě branky a jednu přidal Škrabal. Lužkovice tak berou tři body a tabulkou stoupají stále nahoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Polepil

Do Lužkovic zavítala Březnice a fotbaloví odborníci před tímto duelem mírně favorizovali domácí celek. Ten nakonec tuto roli splnil na jedničku a s probuzeným střelcem Polepilem nakonec si dokráčel k zisku tří bodů. Domácí začali utkání náporem s několika střeleckými pokusy, které zlikvidoval výborný brankář Dyšlevský. Hosté se postupně vymanili z defenzívy a také domácí brankář Jenček některé brankové příležitosti bravurně likvidoval. Ve 37. minutě se domácí příznivci konečně dočkali branky, kterou vstřelil Polepil. Domácí vystupňovali tlak po ose Ronza, Šrabal a hlavně Světlík, který ve středu pole doslova čaroval a vzpmněl si na svoje nejlepší fotbalové roky v druholigové Kroměříži.

 

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili další branky

Po změně stran nastoupili hosté jako vyměnění a začali mít místy herně navrch. Opět se svými zákroky v bráně blýskl Jenček, který udržel pro domácí čisté konto. Domácí, kteří přežili nápor hostů udeřili v samém závěru utkání. Ve 84. minutě to byl opět Polepil, který po kombinační akci zvýšil na 2:0. V 88. minutě padla nejkrásnější branka utkání. Ronza z postu stopera prošel s míčem přes celé hřiště až do velkého vápna, vychutnal si obranu hostů a předložil před prázdnou Škrabalovi, který zvýšil na 3:0. Přes hrozivé skóre podali hosté zvláště ve druhém poločase sympatický výkon a byli domácím vyrovnaným soupeřem. Lužkovice si připisují do tabulky další tři body a vzdalují se do bezpečného středu tabulky, Březnice bude muset o další body ještě zabojovat.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Důležitá výhra s kvalitním soupeřem se nerodila lehce, ve druhé půli nás podržel brankář Jenček a v závěru jsme výhru pojistili dvěmi brankami.

SK Březnice
Jan Chvíla, hráč:



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - Z. Polepil [-] (88. J. Šták [-] ) , J. Gruber [-] , V. Křepelka [-] (46. P. Novák [-] ) , I. Světlík [-] , J. Škrabal [-] , P. Čekal [-] , J. Ronza [-] , M. Paták [-] , M. Procházka [-] (90. J. Dufek [-] ) , M. Čala [-]

SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - P. Daníček [-] , L. Hamerník [-] , P. Mol [-] , J. Adamík [-] , R. Ambrož [-] , J. Chvíla [-] (88. D. Pospíšil [-] ) , M. Dostál [-] (88. T. Pavelák [-] ) , R. Kamenčák [-] , V. Stuchlík [-] , M. Kozmík [-]

ŽK: 22. M. Procházka , 48. M. Čala , 63. P. Čekal , 67. J. Škrabal , 82. J. Gruber - 36. P. Daníček , 56. J. Adamík , 74. M. Kozmík , 85. M. Dostál .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - FOJTŮ Jakub, ELŠÍK Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Mikulík
Tip experta: výhra domácích

Lužkovice si domácí výhru s Březnicí pohlídají

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku