2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Střídající Soukup rozhodl v nastaveném čase o výhře Veselé nad Kostelcem u Holešova


Branky


13

Před utkáním na Veselé ideální nálada nevládla. V minulém kole  Veselá téměř po roce vyšla poprvé střelecky naprázdno.  Tížilo také šest výher v řadě a všechny s nulou vzadu. Tak trochu jsme  tušili, že právě v utkání se silným  Kostelcem u Holešova bychom se mohli trápit a série skončí. Navíc v kádru chyběli tři útočníci a tak do základu museli všichni čtyři stopeři, kteří jinak sestavou většinou rotují. Hosté se prezentovali nakonec ve výborném světle a o body přišli až v samotném závěru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soupeř byl velice kvalitní. Věděli jsme, že se Kostelec pro jaro posílil a začali jsme myslím, až s příliš velkým respektem a hlavně bez pohybu, jako bychom čekali, co Kostelec předvede.  A předvedl. Byl  přesnější v souhře a také náležitě tvrdý v soubojích. Už v 16. minutě dostali hosté třetí ŽK a když následně na to jeden ostřejší zákrok domácích rozhodčí neocenil také ŽK, začali hostující diváci pořvávat po rozhodčím a ten si zavolal kapitána a více než dvě minuty jemu a dalším  hráčům hostí domlouval, aby agresivitu příliš nepřeháněli a hlavně mu do práce nekecali. I další minuty měl Kostelec více ze hry a byla paráda sledovat u veselské levé lajny ostré souboje Kaďorek -  Dujka. Konečně měl Tomáš  k sobě borce fotbalově stejně vybaveného a taky si to náležitě užíval. Zdálo se jen otázkou času, že jejich přetlačovaná 1-1  jednou domácímu bekovi nevýjde a  soupeřovo křídlo pláchne. Tomáš Dujka ale vše ustál a pokud se Kaďorek dostal k centru či střele, nebylo  to nic s čím by si  Petr Červenka v bráně Veselé neporadil.  Ve 40. minutě ale zahřmělo přes střed veselské obrany. Dlouhý balón nezůstal mezi oběma aktéry, veselským Odstrčilíkem a kosteleckým Hradilem a ze souboje vypadl za obranu a kostelecký kanonýr (dosud letos 12 branek) šel sám na Červenku. Petr do jeho střely stačil strčit jen část rukavice a tečovaný míč k veselské smůle zase vyplul před Hradila a ten skóroval do prázdné. Do poločasu se hra příliš nezměnila a tak byl odchod do kabin ze strany domácích plný frustrací.

 

Po přestávce první minuty moc nenasvědčovaly tomu, že diváci měli na hřišti být svědky obratu. Ale hosté přeci už nebyli tak nebezpeční a  začala se do hry dostávat i Veselá. V 60. minutě Divoký s Pavlem zazdili tutovku, když už gólman Kopřiva ležel na zemi u své pravé tyčky a ti dva přes gólmana a obránce pasírovali míč do sítě ale nepropasírovali. Ani Veselá neopustila útočnou polovinu soupeře a už to bylo 1:1 díky právě Tomáši Divokému. Zakončoval placírkou z metra. Specialista na Kostelec. V třetím domácím utkání v řadě dal Kostelci vždy gól. Hra  byla vyrovnaná, šance velice žádné na žádné straně a minuty ubíhaly. Veselá tentokrát horko těžko poskládala základní jedenáctku a tak lavička náhradníků zela prázdnotou. Nebyla šance sestavu na závěrečných 20 minut oživit čerstvými harcovníky. Na lavce byl sám osamocen  Radek Soukup a tak se stal nakonec tím  správným žolíkem on. Šel do hry v 79. min. a jak se blížila 90. minuta, tak bylo i na všech 22 aktérech utkání vidět, že se už spokojili s bodem a nemíní riskovat tříbodovou prohru.

 

 

V 89. minutě  ještě rozhodčí  slovně napomínal Červenku, ať pohne s rozehrávkou (veselský gólman si vodil míč za brankou od tyčky k tyčce), pak ještě veselští stopeři váhali kam rozehrát a dali si míč 2x vzadu před nákopem do útoku. Ale situaci v samém závěru v 92. minutě kostelečtí podcenili. Míč se dostal za obranu k čerstvému Soukupovi. Ofsajd to nebyl, jelikož jeden z obránců se zapomněl u lajny hluboko v poli. Ještě šel do souboje s Radkem Soukupem stoper, ten ale propadl a Radek šel sám na gólmana jako Hradil na Červenku ve 40. minutě.  Radek chladnokrevně to dal podél gólmana k jeho levé tyči. Jestli to tak chtěl, tak to bylo geniální !!!  Jedenáct červenobílých se objímalo radostí, jedenáct černožlutých leželo smutně v trávě. Hrálo se ještě půl minuty ve středu hřiště a oslavy domácích mohly propuknout na plno.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Pokud hodnotím výsledek, tak super. Pokud bych chtěl hodnotit výkon, tak bych musel asi dlouho vzpomínat, kdy jsme hráli hůř. Snad jsme si ten nejhorší výkon vybrali právě o tomto víkendu a proti Kostelci. Pro Kostelec jsme už totiž něco jako komplex. 8x jsme spolu hráli v I.B a 8x jsme Kostelec porazili, i když 3x v Kostelci jen na penalty. Proto po 60. minutě, po našem vyrovnání začaly pracovat hlavy a my tušili že zase neprohrajeme a hosté se začali obávat, že zase nevyhrají. Ale na rovinu musím přiznat, že zápasu by slušela remíza. Kostelec si za svůj výkon minimálně bod zasloužil. Nebylo to ale krasobruslení, byl to fotbal a tak vyhrál šťastnější. Nebylo to v pátek 13., ale těsně po něm. A rozhodl hráč č.13 ve své 13-té minutě svého pobytu na hřišti.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Bohužel to pro nás byl krutý výsledek, obdrželi jsme rozhodující branku až v 92. minutě utkání. Zápasu by více slušela remíza. Opět nás srazila nekoncentrovanost v závěru utkání. Myslím si, že jsme po většinu utkání byli i lepším týmem, ale na to se nehraje. Domácí byli dnes prostě šťastnější.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - D. Sokol [-] , D. Šarman [-] (79. R. Soukup [-] ) , T. Pavel [-] , T. Divoký [-] , M. Šumšal [-] , M. Odstrčilík [-] , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] , M. Bodlák [-] , T. Dujka [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - - M. Hradil [-] (79. L. Batoušek [-] ) - - S. Pelikán [-] , D. Marek [-] (61. J. Hradil [-] ) , M. Darebník [-] , M. Ragoš [-] , T. Marek [-] , R. Zmeškal [-] , M. Václavíček [-] (65. L. Odložilík [-] ) , L. Kaďorek [-] , R. Šimčík [-]

ŽK: 77. D. Dlabaja - 10. D. Marek , 15. M. Václavíček , 16. S. Pelikán , 44. T. Marek .
Hráči zápasu: P. Červenka , T. Divoký - T. Marek , L. Kopřiva .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Katrňák Milan - MATUŠŮ Marek, GERÁT Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Mikulík
Tip experta: remíza

Posílený Kostelec u Holešova bod uhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku