0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj v neděli loupil v Hulíně


Branky


14

Do Hulína zavítal v sobotu tečovický Bivoj, který byl na jaře zatím stoprocentní a porazil Lípu i Březnici. Domácí Admira prohrála první domácí utkání s Veselou kontumačně a v minulém kole přivezla všechny tři body z Louk. Utkání v Hulíně ovlivnil silný vítr, který znemožnil plynulou kombinaci. Hosté však byli v závěru střelecky velmi efektivní a zápas rozhodli hned třemi trefami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

"Za silného větru trpěl spád hry i pohledná kombinace. Hosté v první půli proti větru se snažili spíše zpomalit průběh hry, v poli probíhala hra hlavně uprostřed hrací plochy. Gólmani neměli moc práce. Tečovští měli dobrou příležitost ke konci poločasu, ale Vopatřil sám postupující na Vajdu místo zakončení volil přihrávku na D.Dorazína, který byl ale v postavení mimo hru a z akce nemohlo „udeřit“. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou", hodnotí deuel tečovičtí funkcionáři".

 

 

Z webu Admiry:

Utkání hodně ovlivnil silný vítr, v první půli pomáhal nám, ale my jsme prakticky ani neohrozili hostující bránu. V druhé půli hráli po větru hosté, ale ani oni dlouho větru nevyužili. Až v 75. minutě po kopu z rohu vrátili míč do našeho vápna, hostující hráč zády k brance míč nadzvedl a ten i s pomocí větru zaplachtil k levé tyči Vajdovi brány. 0:1. V 86. a 90. minutě hosté snadno náskok navýšili, když Vajda dvakrát mimo vápno odkopem nahrál hostujícím hráčům a ti mu míč vrátili do prázdné brány. Utkání jsme tak po slabém výkonu celkem jednoznačně prohráli.

 

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

Ve druhém poločase byl průběh podobný. Až čtvrt hodiny před koncem po nákopu Balcárka prodloužil hlavou za sebe v pokutovém území dobře postavený Chovanec a míč skončil ve Vajdově kleci a hosté vedli 0:1. Nedlouho poté přehodil Frkal před velké vápno vyběhnuvšího domácího brankáře do prázdné branky a bylo 0:2. Těsně před koncem nestihl míč u boční lajny Vajda a z následného rychlého autu vhozeného okamžitě Frkalem upravil výsledek na krutých 0:3 pro domácí Vopatřil, který trefil do prázdné domácí klece. Bivoj tak v závěru utkání strhl vítězství na svoji stranu a pokračuje ve své spanilé jarní jízdě. Domácí Admira se po výhře v Loukách musela sklonit před Tečovicemi a zůstává bez bodového zisku.

 



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Utkání jsme po slabém výkonu celkem jednoznačně prohráli.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Silný vítr hodně ovlivnil vývoj utkání, které tím hodně utrpělo. Nám skvěle vyšla koncovka utkání, kdy se nám podařilo vstřelit tři branky a odvézt všechny tři body.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Nedbal [-] , M. Zavadil [-] , J. Miklík [-] , J. Barták [-] , M. Jurášek [-] - Z. Prokop [-] , P. Janda [-] , J. Šenkyřík [-] - I. Csomor [-] , S. Štoll [-] (62. D. Lukeš [-] ) -

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , P. Sedláček [-] - M. Dorazín [-] (71. L. Balcárek [-] ) , R. Závoda [-] , D. Kysučan [-] , A. Ondík [-] - M. Frkal [-] , D. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-]

ŽK: 23. Z. Prokop , 79. J. Barták - 8. R. Závoda , 80. J. Vopatřil , 90. P. Sedláček .
Hráči zápasu: Z. Prokop - J. Vopatřil , D. Chovanec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - BRŠLICA Pavel, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jaroslav Vlček
Tip experta: výhra hostů

Tečovice dokáží v Hulíně bodovat naplno

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku