0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky vezou z Březnice dva body za výhru na penalty


Branky


0

V Březnici se hrálo v nedělním odpoledni malé zlínské derby mezi domácím celkem a nováčkem z Louk. Na lavičku Březnice se usadil trenér Jiří Tyl z Otrokovic, který v minulosti působil v Tlumačově. Devadesátka prokřehlých diváků se branky nedočkala, viděla ale dramatický penaltový rozstřel. V něm si bonusový bod navíc zajistili fotbalisté SK Louky, kteří na penalty vyhráli 5:4. Hosté tak berou z tohoto duelu dva body, Březnice pouze jeden a v tabulce stále zůstává na jedenáctém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"V sestavě musel trenér Malota učinit jednu vynucenou změnu. Na místo zraněného Piskláka se přesunul Caudr.Úvodní výkop měl na starost náš tým a jako první jsme se dostali i do větší šance, bohužel Pavelka bránu netrefil. Na malém hřišti nebylo příliš prostoru pro kombinační hru, naopak převládaly osobní souboje. Domácí se snažili překonat naši obranu dlouhými nákopy na útočníky, obrana však pracovala spolehlivě a až na pár výjimek dokázala nákopy pokrýt. Silnou zbraní domácího celku byly rohové kopy. Po jednom z nich střílel hráč Březnice z blízka z voleje, ale Radek Janča předvedl bravurní zákrok a šanci zneškodnil. Další šance pak už přišly na naší straně. Dvakrát se výborně uvolnil Petr Janča a střílel jen těsně vedle březnické brány. Příležitost na vstřelení gólu měl i Malota, ale jeho střelu obrana zablokovala. Do šaten se šlo za bezbrankového stavu", hodnotí utkání v Březnici fotbaloví funkcionáři SK Louky.

Ani ve druhém poločasu se diváci branky nedočkali

"Ve druhém poločase jsme byli aktivnějším týmem a hrálo se více na polovině domácího celku. Vepředu byl vidět především Petr Janča, který se několikrát dokázal výborně uvolnit svému obránci. Gólově se však zatím neprosadil. Celkově mnoho šancí k vidění nebylo, protože scházela kvalitnější finální fáze na obou stranách. Když už se pak Malota skvěle uvolnil a vystřelil, tak jeho nejspíš gólový pokus dokázala obrana zablokovat. Domácí hrozili především ze standardních situací a z centrovaných míčů, ani jim se však nedařilo gólově se prosadit. Zápas se chýlil pomalu ke konci, ale závěrečná pětiminutovka přinesla dvě obrovské šance na naší straně. Hrdinou zápasu se mohl stát Milan Bača, který se dostal v pokutovém území soupeře do zakončení. Bohužel bránu minul. Za pár okamžiků to byl opět Milan, který zakončoval v těžké pozici levačkou, ale bránu přestřelil. Zápas tedy skončil remízou 0:0 a o bonusovém bodu měla rozhodnout penaltová loterie. Petr Janča, Burša, Kovařík i Caudr penaltu proměnili. Jeden z domácích hráčů však přestřelil a tak bylo na Jiřím Kadlíkovi, aby v poslední sérii rozhodl. Střela k tyči se mu podařila a bod navíc putuje do Louk", viděli průběh druhé půle činovníci SK Louky.

 

 

 

 

Hosté zahájili utkání lépe a v osmé minutě poprvé ohrozili březnickou branku. Domácí vzápětí odpověděli Dostálem, ale gólman jeho tutovku lapil. V polovině poločasu zahrávala Březnice sérii rohových kopů, ke změně skóre to ale nevedlo. V závěru první půle se připomněl hostující Malota, avšak v dobré šanci ho zablokoval Stuchlík. Druhý poločas mnoho fotbalové krásy nepřinesl. V 64. minutě zahrozil z dálky domácí Šmigura a po něm na centr nedosáhl Dostál. V závěru mohly Louky strhnout zápas na svoji stranu Kadlíkem, ale domácí gólman byl proti. Rozdílový bod získali po pokutových kopech šťastnější hosté.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-semetin-jde-do-cela-sumice-poprve-v-sezone-padly-20180326.html

Na penalty vyhráli hosté 5:4

Bonusový bod navíc zajistili fotbalisté Louk, kteří na penalty vyhráli 5:4.



Ohlasy k zápasu


SK Březnice
Jan Chvíla, hráč:

SK Louky
web SK Louky: Po velmi dlouhé zimní přestávce se naplno rozeběhla i jarní část naší soutěže. V jejím úvodním dějství jsme přijeli na hřiště nedaleké Březnice. Trávník se sice ještě příliš nezelenal, ale jinak bylo hřiště dobře připraveno. Nakonec jsme brali dva body, což je určitě dobrý start do jarní části.



Sestavy


SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - P. Daníček [-] , M. Dostál [-] , T. Kozel [-] , L. Hamerník [-] , P. Mol [-] , J. Chvíla [-] , J. Mňačko [-] (46. J. Adamík [-] ) , R. Kamenčák [-] (76. P. Teplý [-] ) , V. Stuchlík [-] (46. M. Šmigura [-] ) , M. Kozmík [-]

SK Louky
R. Janča [-] - T. Malota [-] , J. Kovařík [-] , A. Podaný [-] (88. R. Valerián [-] ) , M. Bača [-] , M. Pavelka [-] (73. O. Sadil [-] ) , J. Kadlík [-] , P. Janča [-] , T. Burša [-] , T. Caudr [-] , R. Mikač [-]

ŽK: 69. M. Dostál , 74. M. Šmigura , 82. L. Hamerník - 69. T. Malota , 85. P. Janča .
Hráči zápasu: M. Dyšlevský , T. Kozel - R. Mikač , R. Janča .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZUBEK Radim - DOSTÁLEK Josef, FRANTIŠÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku