1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rozhovice nestačily na rosický Sokol


Branky


0

Utkání prvního s druhým celkem tabulky nabídl divákům zajímavou podívanou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Rozhovice
David Stejskal: Až na úvod byl náš první poločas nemasný neslaný, přesto jsme si nějaké šance připravili. Ani Rosice, ale nezůstali pozadu a několikrát ohrozili naši branku. Po jedné z nich se také dostali do vedení, když na tečovanou hlavičku byl Báča krátký. Do druhého poločasu jsme udělali nějaké s cílem zvrátit stav utkání v náš prospěch. To se nám sice podařilo brankou Stejskala, ale radost netrvala dlouho. Byl to opět Bartoš, který s pomocí teče obránce poslal Rosice do vedení. I přes velkou snahu a nasazení nám nebylo přáno vstřelit branku, když nezasáhl brankář, trefovali jsme tyč nebo břevno. Veškeré naše šance utnul deset minut před koncem Baudyš a o výsledku tak bylo rozhodnuto. Soupeři gratulujeme ke třem bodům. Děkujeme fanouškům obou týmů za skvělou podporu.




Sestavy


SK Rozhovice
L. Báča [-] - M. Kopecký [-] , J. Mudruňka [-] , F. Pecina [-] , J. Šibrava [-] (80. V. Svoboda [-] ) , J. Uhlíř [-] , V. Voženílek [-] (58. T. Musil [-] ) , D. Stejskal [-] , O. Dušek [-] , D. Dvořák [-] , D. Lietavec [-] (46. T. Kalas [-] )

TJ Sokol Rosice nad Labem
V. Nahálka [-] - Z. Voleský [-] , M. Pešek [-] , D. Rousek [-] , J. Pešek [-] - O. Pipek [-] (91. L. Jantovský [-] ) , J. Rogovik [-] , J. Růžička [-] , F. Vratišovský [-] - M. Bartoš [-] (89. L. Tichý [-] ) , P. Baudyš [-] (93. D. Hovorka [-] ) -

ŽK: 34. O. Dušek , 67. J. Šibrava - 80. P. Baudyš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čapek Jan - ČECH Karel, MRKVIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.