Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:00

24.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd naděloval


Branky


2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Potenciální účastník příštího ročníku krajského přeboru mužstvo Dolního Újezdu to vzalo od podlahy hned od první minuty a cestu o třídu výše si nechtělo komplikovat.Prvních 15 minut utkání bylo plně pod jejich taktovkou i když ojedinělá šance domácích mohla skončit hned gólově ,ale Pilnému chybělo v zakončení malinko štěstí.To už nechybělo hostům při prvním rohu a Mandík poslal hosty do vedení v 18. min.O tři minuty později to bylo již 0:2 průniková přihrávka za obranu domácích a Frňka si poradil zkušeně.Naději na návrat domácích do zápasu přiživil v 27 min. Mládek ,kdy jeho povedená střela ze střední vzdálenosti zaplula za Janeckého záda 1:2.Bohužel Načešicím se tento nadějný stav do poločasu udržet nepodařilo .Domácí obrana selhala v 41 min. a Mandík posílá hosty do komfortního výsledku prvního poločasu 1:3.
Načešice ani tento nepříznivý stav v úvodu druhého poločasu nezlomil a možnost na snížení měl hned v úvodu Pilný,ale Janecký byl proti.V 51 min přišel na hřiště Novák a hned o minutu později vlil naději domácím snížením na 2:3.Jenže hosté byli jako jedovatý had,čekali na svoji kořist a v posledních 25 minutách “uštknuli” ještě několikrát,kdy trestali domácí chyby v brejkových situacích.V 64 min. Bolužek zvyšuje na 2:4 ,v 70 min je to jako přes kopírák a Frňka 2:5 .Hodně otřeseni domácí mohli inkasovat hned vzápětí,ale Gajdošík je tentokrát proti.Jenže další chyba a opětovný kontr Újezdu je zase smrtelný a Frňka kompletuje v 80 min hattrick 2:6 a konečný možná až příliš krutý výsledek pečetí v 88 min Kopecký.



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - M. Svoboda [-] , M. Žák [-] (51. M. Novák [-] ) , P. Marek [-] , J. Stehlík [-] (46. M. Dobrovolný [-] ) , M. Kodera [-] , M. Šafránek [-] , M. Tomčík [-] , O. Pilný [-] (80. J. Rohlík [-] ) , V. Mládek [-] , D. Jirásek [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - M. Vomáčka [-] , R. Mandlík [-] , J. Částek [-] , D. Kabrhel [-] (80. P. Štarman [-] ) , P. Frank [-] - M. Brůna [-] , M. Frňka [-] (83. M. Kopecký [-] ) , P. Fulík [-] - J. Bulušek [-] (88. P. Váně [-] ) , O. Klusoň [-]

ŽK: 58. M. Šafránek - 35. J. Částek , 55. J. Bulušek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Poláček Libor - ČECH Karel, PAGÁČ Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů