4:1
(2:0)
81. D. Fotul
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Načesice přejely Bělou


Branky


3

Po dvou venkovních zápasech se naše A mužstvo vrátilo do domácí arény k zápasu se soupeřem na kterého se nám dlouhodobě daří.Za poslední dva roky jsme s Rohovládovou Bělou neztratili ani bod a cílem bylo tuto šnůru dále protáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první šanci selhal v 9.min.Kodera,který pouze prověřil Pšeničkovi rukavice.Ve 12 min centroval z levé strany Stehlík a k překvapení všech a zejména hostujícího brankaře skončil míč v brance 1:0.Hosty to však nedeprimovalo a vzápětí se prezentovali pěknou střelou,která jen těsně minula Hladinovu branku.Nutno říci ,že i nadále byla Bělá fotbalovější a domácí obrana s tím měla co dělat.Načešicím přinesla klid 25 min,opět průnik Kodery,Mládkova „přihrávka jako v kulečníku“ a Pilný pojištuje na 2:0.30 min Kodera z pravé strany a hosté to málem vyřešili vlastní brankou.No a o dvě minuty později to z pravé strany hrozilo opět.Kodera centrem nachází Mládka a ten hlavou těsně míjí branku soupeře.V 39 min se role vyměnili Mládek centruje a tentokrát hlavou míjí branku Kodera.
V druhém poločase se Načešice již zřejmě poučily ze špatných vstupů do druhé části 49 min a kapitán Mládek zvyšuje na 3:0.Po této brance nastala hluchá fotbalová pasáž.Domácí zatáhli Mládka na pozici stopera i z důvodu zranění Tomčíka a vypadalo to že už příliš branek nepadne.Změna ve skóre přišla v 72 min,kdy hosté neuhlídali Koderu a ten v tváři tvář Pšeničkovi se nemýlil 4:0.čestný úspěch hostům přinesla 81 min. a kosmetická úprava výsledku ,kdy se prosadil Fotul na konečných 4:1.
Pro domácí důležité vítězství,které potvrdilo zisky z venkovních zápasů a hlavně přineslo bodové odskočení od sestupujích příček.



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
J. Hladina [-] - J. Stehlík [-] (76. M. Žák [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Marek [-] , A. Jirásek [-] , M. Kodera [-] , M. Šafránek [-] , M. Tomčík [-] (58. P. Pejcha [-] ) , O. Pilný [-] (88. P. Gajdošík [-] ) , V. Mládek [-] , D. Jirásek [-]

TJ Sokol Rohovládova Bělá
J. Pšenička [-] - J. Kotajny [-] , T. Špidlen [-] , M. Žoček [-] , P. Deutsch [-] , L. Chovanec [-] , D. Semínko [-] , B. Pospíšil [-] , P. Tamchyna [-] (73. J. Jindra [-] ) , D. Fotul [-] , L. Nepivoda [-]

ŽK: 50. M. Svoboda - 53. P. Tamchyna .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Halda Petr - MRKVIČKA Martin, SCHMEISER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů