3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

21.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd splnil povinnost


Branky


18. P. Frank , 57. M. Vomáčka , 86. J. Pešina (p.)
3

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední celek tabulky nás docela potrápil. Vedení tohoto klubu před zápasem tvrdilo, že nemají střelce, jinak že to jde. To se také v zápase potvrdilo. Hned v 7.min. nám zatrnulo. To hostující Vaško využil tradiční chyby naší obrany, ale ve vyložené šanci přestřelil. V 16.min. utekl po pravé straně Kabrhel, tvrdě vypálil, ale trefil jen břevno. V 16.min. Bulušek obloučkem ze 20 metrů trefoval prázdou branku, ale o kousek minul. Čekání na branku skončilo v 19.min. Částek našel Franka a ten hlavou dal na 1:0. Do konce poločasu se neujaly ani střely Kabrhela a Buluška. Ve 44.min. se Vaško ocitl v šanci, ale svoji příležitost prováhal.

      Do druhé půle vystřídal zraněného BuluškaHonza Vomáčka. Hned v první minutě dal Pešina možnost Janeckému ukázat své schopnosti. Jeho velkou malou domů Janeba konečky prstů vyrazil na roh. Z něho Ehrenberger hlavou trefil střed brány, kde stál náš gólman. Ve 48.min. J.Vomáčka mířil těsně vedle. V 53.min. Janecký s obtížemi vyrazil střelu Roušara ze 25 metrů. V 57.min. šel sám na hostujícího brankáře Křemenáka Štarman, ale míč "narval" do jeho těla. V 58.min. kopal roh Fulík a zcela osamocený Martin Vomáčka se z takových pozic nemýlí. 2:0. V 69.min. kopal přímý kop Částek, Křemenák ho nadvakrát zlikvidoval. V 73.min. přehazoval Křemenáka obloučkem Klusoň, ale míč šel vedle tyče. V 86.min. hostující brankář skolil rychlého Franka a z nařízeného kopu Pešina upravil na 3:0.

     Náš celek nastupoval ve velmi imrovizované sestavě a nepředvedl zářivý výkon. Absence našich klíčových hráčů byla znát. Body se ale počítají. V Přelouči to bude v sobotu těžké, ale hratelné. 

 

zdroj: http://www.fotbal-du.cz

 



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - P. Frank [-] , D. Kabrhel [-] (86. J. Rejman [-] ) , J. Pešina [-] , M. Vomáčka [-] - P. Štarman [-] (73. P. Kalánek [-] ) - M. Vrabec [-] , O. Klusoň [-] , J. Bulušek [-] (46. J. Vomáčka [-] ) - P. Fulík [-] , J. Částek [-]

TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - M. Nespěšný [-] , P. Bureš [-] (78. P. Drobný [-] ) , M. Mička [-] , O. Veselý [-] - J. Svoboda [-] , J. Jožák [-] , L. Roušar [-] - V. Ehrenberger [-] - M. Vaško [-] , Z. Stodola [-] (62. P. Pořízka [-] )

ŽK: 79. L. Roušar .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: Zeman Josef - SITA Jaroslav, KERHÁT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích