Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

20.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubičky třetí výhra za sebou


Branky


3

názor trenéra...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Pardubičky
Luboš Pilař: Zápas v Pomezí jsme zvládli bodově za co jsem velmi rád ale s předvedenou hrou až na pár výjimek spokojený nejsem. Hrálo se na hrbolatém hřišti ale přesto si myslím že jsme si s tim měli poradit lépe a předvést daleko lepší výkon. byla tam spousta nepřesnosti a hlavně málo pohybu a to musíme do příštího zápasu zlepšit .Na druhou stranu tři body jsou doma a to se počítá.



Sestavy


TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - M. Nespěšný [-] , L. Sláma [-] , P. Čejka [-] (61. P. Pořízka [-] ) - J. Svoboda [-] (81. J. Svoboda [-] ) , M. Mička [-] , J. Jožák [-] (67. Z. Stodola [-] ) , L. Roušar [-] - V. Ehrenberger [-] - P. Drobný [-] (46. P. Bureš [-] ) , M. Vaško [-]

SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - M. Tuťálek [-] , L. Svoboda [-] , T. Svoboda [-] , J. Zelenka [-] , T. Buš [-] (71. M. Vávra [-] ) , D. Martan [-] , F. Krejčí [-] , R. Froš [-] , P. Jonáš [-] (77. J. Maršálek [-] ) , J. Kříž [-] (46. M. Havelka [-] )

ŽK: 33. F. Krejčí .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vojta Jan - MACH Aleš, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů