5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 14:30

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luže rozsekala Pardubičky


Branky


3. V. Hrubý , 23. J. Kroutil , 55. V. Hrubý , 68. V. Hrubý , 70. M. Veis
2

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli, za téměř letního počasí, sehrálo naše první mužstvo další mistrovské utkání  1. A třídy  Pardubického krajského fotbalového svazu s celkem SK Pardubičky. Hosté byli před tímto mistrovským utkání na devátém místě, domácí borci 1. A  třídu vedou a proto se nečekal zápas, s kterým by si naši hráči neměli poradit. Hodí se taky připomenout, že v podzimním utkání v Pardubičkách zvítězilo naše mužstvo vysokým rozdílem 9:1 !!!

Úvodní část měli ve své režii naši borci a hned ve druhé minutě střílí Víťa Hrubý bombou z více než 20 metrů první  branku zápasu. Soupeř v prvních dvaceti minutách nestihal, naši předváděli rychlý technický fotbal, který završil další dělovkou ve 22. minutě Jarda Kroutil. Po této brance ale domácí ztratili rytmus a iniciativu přebírali hosté. Ještěže máme v brance Radka Janouška. Ten předvedl několik zázračných zákroků a mužstva odcházela do kabin s výsledkem 2:0 pro Luži.

  Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Hosté byli lepší, vytvořili si několik slibných příležitostí, koncovka ale vázla. Naše mužstvo se dlouhé minuty nemohlo dostat do hry a zde opět domácí podržel Janoušek, zejména při samostatné akci soupeře, kdy šel útočník z levé strany sám na gólmana. Postupně ale naši hráči znovu přebírali iniciativu a  Hrubý zařídil hezké dvě branky. A to v 63. a v 67. minutě. Za tři minuty přidal Veis pátou  branku a zápas byl rozhodnut.

Naše mužstvo předvedlo standardní výkon s technickými pasážemi, které přítomní diváci oceňovali potleskem. Ale také bylo v zápase mnoho hluchých míst, kdy předváděná hra budila dojem, že hráči mají vše pod kontrolou, že se nemůže nic stát, vždyť jsme Pardubičkám ve dvou zápasech nasázeli 14 branek a celkem jsme již vstřelili v 17 zápasech 83 gólů, to je průměr téměř 5 branek na jedno utkání. Ale pozor! Čekají nás silnější soupeři a lehkovážný přístup k zápasu by se nemusel vyplatit. Proto je třeba makat naplno, naši fanoušci se potom mají na co dívat a nejsou skoupí na potlesk za předvedenou hru.

 

zdroj: https://fotbal-luze.webnode.cz



Sestavy


TJ Luže
R. Janoušek [-] - M. Veis [-] , V. Hrubý [-] , M. Holub [-] , J. Kapitola [-] , V. Roubínek [-] , J. Kroutil [-] (80. D. Koukal [-] ) , O. Merkl [-] , M. Radouš [-] , O. Lacman [-] , L. Naď [-]

SK Pardubičky
A. Šrajer [-] - P. Hanko [-] (31. Z. Brus [-] ) , L. Svoboda [-] , T. Buš [-] , D. Martan [-] , D. Norek [-] , F. Krejčí [-] , R. Froš [-] , P. Jonáš [-] , J. Kříž [-] (85. P. Zahradník [-] ) , J. Zelenka [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Čech Karel - SMITKA Michal, KUDYN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích