Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:00

16.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd rozsekal Pardubičky


Branky


3

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekalo se povinné vítězství, ale to se nerodilo nikterak snadno. Začali jsme velice nervózně, vázla souhra a "nedalo se na to koukat". Navíc v 15.minutě  vyrobil hrubku Brůna, když co by poslední hráč se pokoušel o kličku, která nevyšla, a hostující Martan dal do prázné branky vedoucí gól Pardubiček. Teprve tento úder nás probudil a začali jsme trochu hrát. Ve 23.minutě šel sám na brankáře Bulušek, vystřelil, ale ani další dvě dorážky nemířily jinam, než do brankáře. Ve 26.min. se krásně uvolnil na šestnáctce Frňka, jeho bombu brankář hostů Zahradník vyrazil na tyč a Částek pohodlně do prázdné branky doklepl. Ve 28.min. kopali  Pardubičky přímý kop, ale exligista Norek mířil nad Janecého svatyni. Ve33.min. obešel Bulušek oba stopery, přihrál Drahošovi, ten udělal kličku brankářovi a opět do prázdné branky zavěsil. Ve 35.min. měl šanci po rohu Frank, míč prolétl po zemi po brankové čáře, ale náš hráč skluzem těsně "nedolétl".

 

 

     Po změně stran vyběhlo z na ší strany jiné mužstvo a soupeře jsme převácovali. Hned ve 49.min. Drahoš opět do prázdné zakončoval akci Buluška. V 55.min. mířila tečovaná střela Franka těsně nad branku. V 59.min. Frňka ideálně uvolnil Buluška, ten technickým obloučkem přehodil brankáře. 4:1. V 68. hostující Kříž netrefil branku, v .min. Janecký vyrazil bombu Norka. V 73.min. šel sám na gólmana Frňka, ale mířil vedle šibenice. V 75.min. netrefil z malého vápna branku pardubičský Svatoň. V 79.min. dvakrát trefil brankáře Štarman. Sedm minut před koncem střílel nepřesně Brůna. Definitivní gólovou tečku si mohl připsat O.Klusoň v 88.min. Postupoval sám na branku, jeho pokus brankář vyrazil, a tak si musel zářez připsat střídající Kopecký. Nutno podotkout, že opět do prázdné branky. Mimochodem, ze šesti branek, které byly k vidění jich do té "prázdné" padlo pět.

 

zdroj: http://www.fotbal-du.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - P. Frank [-] , J. Částek [-] , J. Pešina [-] , M. Vomáčka [-] - M. Brůna [-] , P. Fulík [-] (64. D. Kabrhel [-] ) , M. Frňka [-] (83. M. Vrabec [-] ) , P. Drahoš [-] (70. P. Štarman [-] ) - O. Klusoň [-] , J. Bulušek [-] (80. M. Kopecký [-] )

SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - J. Zelenka [-] (10. D. Martan [-] ) , D. Norek [-] , L. Svoboda [-] , F. Krejčí [-] , R. Froš [-] , P. Jonáš [-] , J. Kříž [-] , T. Svoboda [-] , T. Buš [-] (60. M. Vávra [-] ) , T. Svatoň [-]

ŽK: 20. M. Frňka - 18. F. Krejčí .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lukášek Jiří - VOJTA Jan, ZAVŘEL Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích