1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany postoupily do Divize


Branky


3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se ještě ani pořádně nerozeběhlo, když v 5.minutě chyboval Hudec při malé domů, míče se zmocnil domácí útočník, šel sám na Jehličku, naštěstí ten mu vyloženou šanci lapil a zachránil nás od pohromy! O minutu později měli naopak stoprocentní příležitost naši hráči. Kombinační akci začal Hanč, pokračoval v ní Vágner, který přiťukl míč Rešetárovi, ale ten sám 10 m od brány minul svou střelou pravou tyč. Hra se přelévala od brány k bráně a v 10.minutě měli opět pro změnu šanci domácí hráči. Po centru však zakončil z malého vápna hráč soupeře příliš slabě a navíc míč letěl přímo na Jehličku. Takže žádné velké nebezpečí. Ve 12.minutě vypálil z 25 metrů Hudec, míč před Žďánským ještě skočil a domácí gólman měl co dělat, aby ránu aspoň nadvakrát zpacifikoval. Šance pokračovaly i nadále. Ve 22.minutě prošel Rešetár přes 3 protihráče skoro až k brankové čáře, zpětnou přihrávkou našel úplně volného Kopeckého, jenže ten z metru neuvěřitelně minul prázdnou bránu! První gól tak padl až ve 25.minutě. Rešetár si navedl míč před velkým vápnem před střed brány a zakroutil balón přesně do levé šibenice – 0:1. Ve 34.minutě se nám povedla krásná kombinace po ose Kopecký-Koudelka-Kopecký, náš útočník však sám před gólmanem nikým neatakován na malém vápně spadl! Festival našich šancí pokračoval. Ve 38.minutě běželi od půlky hřiště dokonce Kopecký s Vágnerem ve dvou (!!) na osamoceného gólmana Žďánského, ale prvně jmenovaný na velkém vápně pokazil přihrávku… O minutu později přiťukl Slováček míč Koudelkovi, ten pálil bez přípravy z velkého vápna po zemi k levé tyči a Žďánský zachránil domácí tým od pohromy až zákrokem v hodině dvanácté na brankové čáře! Ve 41.minutě předvedli naši fotbalisté výbornou kombinační akci od půlky hřiště, ale Vágner ji zakončil střelou z 10 metrů z jasně gólové pozice vedle. O minutu později vnikl do velkého vápna po pravé straně Slováček, byl u brankové čáry faulován a následoval pokutový kop. Náš exekutor Koudelka penaltu proměnil s naprostým přehledem - 0:2. A za tohoto stavu se šlo také do kabin k poločasové přestávce.

Druhá půle začala hned naší další šancí. Ve 46.minutě pronikl po pravé straně Slováček až do velkého vápna, ale pak místo přihrávky na volného Kopeckého či Vágnera zvolil střelu a Žďánský mu ji chytil. Ve 48.minutě chyboval na druhé straně hřiště Valda, když dal Jehličkovi skákavou malou domů a navíc na bránu. Domácí však příležitost nevyužili. V 54.minuět krásně vypálil ze 20 metrů ze vzduchu Slováček, avšak jeho rána prosvištěla těsně vedle levé tyče. V 54.minuět se domácím povedl rychlý brejk do naší nezformované obrany, který s přehledem zakončil zkušený Salfický a snížil tak na 1:2. Naši však do kolen neklesli a dál hráli svou kombinační hru. V 58.minutě prošel s míčem u nohy Slováček až téměř k brankové čáře a přihrál po zemi dozadu na Vladyku. Ten však z velkého vápna levačkou poslal míč nad bránu. V 62.minutě nás Slováček zachránil po rohu domácích před gólem, když na brankové čáře vykopl míč směřující do sítě po prudké hlavičce domácího hráče po rohovém kopu. V 68.minutě běžel od půlky hřiště sám na brankáře Kopecký, ale pak z 10 metrů nastřelil jen gólmana soupeře! V 70.minutě prošel opět Slováček až k brankové čáře, předložil míč metr před bránu na volného Kopeckého, ale ten ani tentokrát gól nedal! V 79.minutě spolupráce těchto dvou našich hráčů pokračovala. Slováček po centru hlavičkou našel neobsazeného Kopeckého, ten také hlavičkoval, jenže z malého vápna poslal míč přímo na gólmana a ten pokus lapil. V 80.minutě prošel tank Rešetár přes svého strážce, běžel sám na brankáře, ale hodil mu míč jen do rukavic! V 84.minutě jsme zápas definitivně rozhodli. Vladyka uvolnil Slováčka, ten předložil balón na úplně volného Kopeckého a ten už metr před prázdnou bránou opravdu nemohl nedat – 1:3. Po spoustě našich nevyužitých šancích (ale objektivně musíme konstatovat, že i soupeř měl asi tři) jsme vyhráli tentokrát za 3 body, i když nám stačil k titulu krajského přeborníka jen jeden. Máme totiž 2 kola před koncem před druhým Lanškrounem nedostižný náskok 8 bodů a splnili jsme tak i druhý cíl sezóny. Po obhajobě výhry v Poháru hejtmana v týdnu s Lanškrounem jsme získali podruhé za sebou i titul přeborníka nejvyšší soutěže v Pardubickém kraji. Postupujeme tak historicky do divize, kterou jsme již přihlásili. Blahopřejeme hráčům i realizačnímu týmu. Obě trofeje jsme získali naprosto po zásluze.



Více zde: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/mistrovsky-hermanuv-mestec-slatinany1/



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Žďánský [-] - J. Hlaváč [-] (72. J. Musil [-] ) , S. Mach [-] , D. Levínský [-] (60. J. Pekař [-] ) , T. Dvořáček [-] , M. Jablečník [-] , T. Zrůst [-] (33. D. Vrátil [-] ) , D. Salfický [-] , R. Jošt [-] , D. Svoboda [-] , D. Čáp [-]

Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - J. Vágner [-] (77. V. Trňák [-] ) , J. Málek [-] , D. Hudec [-] , L. Hanč [-] , J. Kopecký [-] (87. J. Slavík [-] ) , P. Vladyka [-] , L. Rešetár [-] (85. J. Koblasa [-] ) , T. Koudelka [-] (89. D. Drahý [-] ) , T. Valda [-] , M. Slováček [-]

ŽK: 70. R. Jošt , 83. S. Mach - 40. T. Valda , 78. L. Rešetár .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Zavřel Aleš - LUKÁŠEK Jiří, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích