2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň nestačila na Moravskou


Branky


30. M. Sršeň , 90. L. Myšák - 62. M. Nováček , 67. J. Válek , 88. M. Kubový (vl.)
3

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu jsme doma hostili celek z Moravské Třebové tým z popředí tabulky a hlavně fotbalový soupeř.Výsledky soupeřů a postavení v tabulce nám velelo domácí utkání vyhrát,ale soupeř od samého úvodu hrál rychlí pohledný fotbal a už ve 2´zahrozil obrana pokus zablokovala.Ve 4´se po pravé straně snažil prosadit Šafek když se snažil přihrávkou najít spoluhráče hosté tento pokus také zablokovaly.V 6´po špatně rozehraném autu šli hosté do brejku Fogl pokus srazil na roh po kterém hosté zakončili nad.V 9´v další šanci hosté kdy po břevnu míč se štěstím odkopnut.Ve 14´po chybě střela hostů končí na tyči a následně Gerčák chytá.Ve 28´hosté zakončili nad branku.Ve 30´jsme ve středu hřiště vybojovali míč následné uvolnění do levé strany na Lebedu kterého centr hosté srazili na Sršně a jeho střela skončila v brance 1:0. Z následné minutě měli šanci hosté odvráceno na roh.Ve 32´se do šance dostal Šafek jeho pokus se štěstím brankař hostů chytá.Ve 43´Lebeda vybojoval míč a jeho střelu z 20m brankař hostů vyrazil.Ve 45´vyslali na branku hostů z 25m Novotný také jeho pokus byl vyražen mimo. V prvním poločase byli hosté nebezpeční přesto jsme vedli.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem vstřelit další branku a neudělat chybu.Úvod druhého poločasu jsme začali dobře měli jsme i šance,ale v 62´jsme udělaly chybu kterou soupeř potrestal 1:1 a za dalších 5´ v 67´po další chybě šel soupeř do vedení 1:2. Od té doby soupeř dominoval a nás nepouštěl do žádné šance. V 88´hosté po pravé straně zaútočili a centr na hranici malého vápna jsme si srazili do branky 1:3. Sice jsme v samém závěru po centru Sršně a trefě Myšáka snížili na 2:3,ale na vyrovnání už nebyl čas.Utkání jsme odehráli ve vysokém tempu a bojovně,ale naše hrubé chyby nás připravili o body.Nezbývá než bojovat a pokusit se bodovat v dalších utkáních ale musíme do toho dát více srdíčka.



Více zde: https://chocenfotbal.webnode.cz/news/muzi-doma-s-moravskou-trebovou-26-5-2018/



Sestavy


FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - L. Krejza [-] , M. Sršeň [-] , V. Lněnička [-] , B. Fogl [-] , D. Šafek [-] (73. D. Kubíček [-] ) , M. Novotný [-] , L. Myšák [-] , P. Zahálka [-] , F. Lebeda [-] , M. Kubový [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Kamisch [-] - M. Strnad [-] , J. Strouhal [-] , T. Novák [-] , M. Nováček [-] (87. J. Štaffa [-] ) , M. Okrouhlý [-] , J. Válek [-] (80. P. Bubela [-] ) , J. Marák [-] , T. Staněk [-] , Z. Konečný [-] , R. Šatník [-]

ŽK: 37. J. Strouhal , 71. T. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schmeiser Marek - UJEC Jiří, HALVA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích