Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litomyšl přejel Poličku


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu bylo patrné, že si jsou hráči obou rivalů dobře vědomi jeho důležitosti. Hrálo se hodně opatrně, i když iniciativnější byli přece jenom domácí a odměny se dočkali ve 40. minutě, když se chytře prosadil Tomšů. Záhy po přestávce se během pěti minut vyfauloval T. Švec a hosté šli do deseti. I v oslabení se snažili tlačit dopředu, jenže to byla voda na mlýn pro rychlé litomyšlské brejky. Jeden z nich potáhl Severa, zakončení vzal v 65. minutě na sebe a dobře udělal – 2:0. Potom předvedl svoji rychlost Valenta, Slaný byl proti jeho sólu bezmocný. Lehká zápletka utkání přišla poté, co se hlavou po rohovém kopu prosadil M. Mbah, ale domácí zareagovali. Valenta se vyhnul ofsajdové pasti, obešel i brankáře a dovedl míč do opuštěné svatyně, aby si v samotném závěru vychutnal samostatnou akci do rozklížené defenzivy také Kundera. Jiskra zaslouženě zvítězila a navíc překlopila na svoji stranu i vzájemnou bilanci s Poličkou, což může také sehrát podstatnou roli.

 

zdroj: https://skpolicka.wordpress.com/



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Ivo Svoboda, trenér TJ Jiskra Litomyšl: O víkendu probíhaly v Litomyšli gastronomické slavnosti a jsme rádi, že jsme mohli pohostit Poličku pětichodovým menu a při větší odvaze v koncovce mohl být i nášup. Odehráli jsme celé utkání ve vysokém tempu a ve všech činnostech hosty jasně přehráli. Zápas se nám povedl, někteří hráči předvedli skvělé výkony, na které jsme poslední měsíc čekali marně. Bylo to příjemné odpoledne, po zápase byla dobrá atmosféra, ale při pohledu na tabulku naše vítězství znamená jen dobrý směr a nikoli definitivní cíl v cestě za záchranou.

SK Polička
Miroslav Kovář, asistent trenéra SK Polička: Není k tomu moc co říci. Takhle se o záchranu prostě nehraje. Domácí více chtěli, bylo jich plné hřiště, my se paradoxně trochu zvedli po vyloučení Švece, kdy jsme začali více hrát, ale celkově to od nás byl hodně špatný zápas. Nejde nám to a naše situace v tabulce začíná být kritická.



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
L. Koukola [-] - L. Severa [-] (83. V. Folta [-] ) , A. Valenta [-] , L. Tomšů [-] (78. V. Kristek [-] ) , J. Paclík [-] , I. Svoboda [-] , P. Kundera [-] , J. Jireček [-] , M. Radimecký [-] , J. Štoudek [-] , M. Hašek [-]

SK Polička
O. Slaný [-] - M. Pavliš [-] , T. Jílek [-] , J. Čejka [-] (71. A. Andrle [-] ) , R. Netolický [-] (56. F. Awuku [-] ) , M. Vondra [-] - T. Mbah [-] , P. Navrátil [-] , J. Bednář [-] , T. Švec [-] - M. Mbah [-]

ŽK: 55. T. Švec . ČK: 60. T. Švec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - HOŘÍNEK Lukáš, KERHÁT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích