0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

24.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec doma padl s Moravany


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Co napsat o dnešním zápase. Hodnotí se mi hodně těžce. Trenér Jirka Tesař chtěl dnes dát příležitost hráčům, kteří jinak od začátku zápasu nenastupují. Na lavičce tak zůstali Kuba Hlaváč, David Salfický a Tom Zrůst ml.. Do brány se postavil Tom Zrůst st., který chtěl mužstvu pomoci, protože Milan Žďánský má mít ještě klidový režim kvůli vymknutému palci na ruce. Sám Tom Zrůst již skoro rok nechytal ani netrénoval. Musel chytat již v sobotu za B mužstvo, takže si do dnešního zápasu přinášel nějaké šrámy na těle, protože sám má zdravotní problémy. Do 15. minuty jsme prožívali hororové chvíle, kdy jsme dostali již 4 gól, a bylo po zápase, i když kluci nic nevzdávali a statečně se prali dál. Asi 10 minut před koncem poločasu se Tom Zrůst zranil, ale poločas dochytal. Navíc jsme přišli ve 45. minutě o vyloučeného Davida Svobodu. Do druhého poločasu nastoupil do brány Milan Žďánský, který chtěl týmu pomoci, i když není zdravotně v pořádku. V 54. minutě přišla na nás sporná penalta, když domácí hráč šel sám na našeho brankaře, který nejdřív vyráží míč, až potom přes něho padá domácí hráč, 5:0. Na některých klucích byla patrná únava, celý poločas hrát v 10-ti bylo těžké, někteří měli v nohách během deseti dnů čtvrtý zápas, někteří dokonce pátý. Nechci tu psát nějaké výmluvy, prostě se nám zápas ale vůbec nepovedl. Nyní vypadáme jak z pohádky ,,bohatým bereme a chudým dáváme´´, ale bohužel tak to není. Na takový zápas musíme rychle zapomenout, oklepat se, jedeme dál. Děkujeme fanouškům, kteří na zápas dorazili v hojném počtu.Již v sobotu nás čeká zápas s Chrudimí, který bude těžký.

 

zdroj: Městec - facebook



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
J. Vašíček [-] - T. Dvořáček [-] , D. Svoboda [-] (83. M. Žďánský [-] ) , T. Zrůst [-] (77. P. Vegeš [-] ) , D. Salfický [-] , J. Hlaváč [-] , D. Čáp [-] (70. Š. Kramařík [-] ) , S. Mach [-] , D. Levínský [-] (46. D. Jablečník [-] ) , M. Jablečník [-] (46. D. Vrátil [-] ) , R. Jošt [-]

TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - J. Hurta [-] , J. Lukas [-] , D. Sokol [-] , M. Lukas [-] - M. Knotek [-] , M. Semerád [-] , D. Šibal [-] (90. M. Kulhánek [-] ) , J. Beran [-] - T. Kříž [-] , P. Formánek [-] (90. T. Hermann [-] )

ŽK: 52. D. Salfický , 55. D. Jablečník , 58. J. Hlaváč - 53. D. Sokol , 58. M. Knotek , 65. J. Lukas .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Jansa Adam - LUKES Zdeněk, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů