F. Awuku 18.
1:2p.
(1:1)
10. J. Musil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:30

23.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec za tři body z Poličky


Branky


18. F. Awuku - 10. J. Musil
4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cestou autobusem zpět z Poličky muselo být opět veselo. Ani tentokrát nejedou kluci s prázdnou, dokázali Poličku udolat na pokutové kopy. Nám se povedl úvod utkání. V 10. minutě po centru Domči Levínského nás posouvá do vedení hlavička Kuby Musila, 0:1. Jediná chyba v obraně přichází v 18. minutě kdy ji a Milana Žďánského prostřeluje Awuku. Jinak se hra přelévala z jedné strany na druhou, asi více gólovek měli domácí, ale nás opět nezklamala výborná obranná činnost a v brance Milan Žďánský. Nejvíce jsme se zapotili ve 33. minutě, kdy Kuba Hlaváč vykopával míč z brankové čary a následně v 35. minutě, kdy jsme opět vykopávali míč z brankové čáry. Ve druhém poločase přišla hned v úvodu velká šance domácích, kdy prudkou střelu vyráží Milan Žďánský na roh. V 66. minutě přišla naše šance, kdy David Salfický centruje před branku, ale Kuba Musil těsně minul centr. V 71. minutě prudkou střelu domácích vyráží náš brankař. V 81. minutě domácí hlavičkují nad. Zápas skončil smírně 1:1, proto přišly na řadu pokutové kopy. Jako první jde na věc Domča Čáp a s přehledem proměňuje. Domácí Čejka trefuje břevno. Na řadu přichází Radim Jošt, také on bez problémů proměňuje. Trochu dramatu přinesla druhá penalta domácích, první pokus Awukua Milan Žďánský vyráží, ale rozhodčí nařizuje opakovat kop, ale ani druhý pokus se Awukuovi nepovedl a Milan Žďánský opět chytá. Na značku pokutového kopu se staví Matěj Jablečník a ani ten nedává domácímu brankaři šanci. Domácí Navrátil proměňuje první penaltu. Řada je na našem kapitánovi Kubovi Hlaváčovi, pokud promění, vyhráváme. A Kuba nezaváhal, a tak vyhráváme 1:4 na pokutové kopy. Již v úterý hraje A mužstvo Pohár Hejtmana od 17 hodin v Dolním Újezdu a v neděli hraje doma od 17 hodin s Moravanama.

 

zdroj: Heřmanův Městec - facebook



Sestavy


SK Polička
O. Slaný [-] - M. Pavliš [-] , T. Jílek [-] , R. Netolický [-] - T. Mbah [-] , P. Navrátil [-] , T. Švec [-] , J. Čejka [-] - M. Mbah [-] , F. Awuku [-] - J. Bednář [-] (76. D. Čáslavský [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Žďánský [-] - J. Musil [-] (68. D. Kosina [-] ) , T. Zrůst [-] , D. Salfický [-] , J. Hlaváč [-] , D. Čáp [-] , S. Mach [-] , D. Levínský [-] (55. D. Vrátil [-] ) , M. Jablečník [-] , R. Jošt [-] , T. Dvořáček [-]

ŽK: 68. T. Švec , 69. J. Čejka - 39. S. Mach , 74. R. Jošt .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Morávek David - UJEC Jiří, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích