1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 10:15

23.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva s Dobříkovem získala jen bod


Branky


4

report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva nastoupila k utkání s Dobříkovem vědoma si důležitosti utkání. Soupeř, který měl na víc středeční dohrávku v nohách, nepůsobil vůbec unaveným dojmem a naopak v ledasčem domácí hráče předčíval. Domácí se nemohli dostat do hry, zbytečné ztráty a tahání míče byli k ničemu. Proto jako první ohrozili branku hosté. Když ze střední vzdálenosti rozezvučeli spojnici domácí branky. Domácí si vytvořili jen jedinou příležitost když Netušil také trefil břevno hostující branky. Poločas tak skončil nerozhodně 0:0. Druhý poločas se očekával tlak domácích, ale ten nepřišel. Hosté aktivní hrou domácí do nebezpečných situací nepouštěli. Přesto si domácí vytvořili příležitost, ale bez gólového efektu. Hosté se v 63. minutě dostali přes obranu domácích a Bůžek střelou do šibenice nedal Kudláčkovi šanci. V 72. minutě měli možnost domácí přesilovky, když se vykartoval Houžvička. V 77. minutě přetažený centr uklidil křižnou střelou do branky Netušil a vyrovnal tak skóre utkání na 1:1. Větší tlak si domácí již vytvořit nedokázali a tak skončilo utkání nerozhodně 1:1. Na pokutové kopy a bod navíc zvítězili hosté, když domácí Shejbal, Netušil a Holeček nebyli úspěšní. Pro domácí je bod málo, ale nutno přiznat, že na víc tentokrát rezerva neměla.

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Sestavy


MFK Chrudim B
L. Kudláček [-] - F. Holeček [-] , D. Zrůst [-] (67. J. Švec [-] ) , P. Tlapák [-] , J. Stránský [-] , M. Netušil [-] , M. Malínský [-] (77. V. Klika [-] ) , A. Zavřel [-] , V. Shejbal [-] , D. Kopecký [-] (67. J. Jindrák [-] ) , M. Matyáš [-]

TJ Sokol Dobříkov
P. Horníček [-] - D. Jošt [-] (87. D. Jandera [-] ) , T. Konvalina [-] (77. J. Svatoň [-] ) , J. Richter [-] (46. M. Bořke [-] ) , Z. Ševčík [-] , L. Bůžek [-] , T. Vaněk [-] , J. Svoboda [-] , L. Klapal [-] , L. Houžvička [-] , J. Vaněk [-]

ŽK: 31. P. Tlapák , 41. V. Shejbal , 41. M. Netušil , 73. A. Zavřel - 27. L. Houžvička , 90. J. Svoboda . ČK: 70. L. Houžvička .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PAPEŽÍK Jakub - HOŘÍNEK Lukáš, ŠTĚRBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích