D. Jukl 4.
M. Frolo 53. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:30

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy pokračují v jarní sérii


Branky


4. D. Jukl , 53. M. Frolo (p.)
4

report + ohlasy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší úvod si domácí ani nemohli přát, ve 4. minutě zahrával Jukl trestný kop od pomezní čáry a jeho ostrý balon přelétl přes chumel hráčů až za záda překvapeného gólmana Oswalda – 1:0. Místo, aby je tento gól nakopl, však jejich aktivitu spíše utlumil a iniciativu přenechali soupeři, který jim svým rychlým přechodem do protiútoku pořádně zatápěl. Vážnějších šancí však bylo na obou stranách jako šafránu. Všechno vyřešila 54. minuta a nařízená penalta, kterou proměnil Frolo. Od té chvíle se duel v podstatě jen dohrával s minimem zajímavých momentů.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy
Oldřich Palla, vedoucí mužstva TJ Svitavy:: Musím sebekriticky přiznat, že tento zápas nevyhrál tým lepší, ale šťastnější. A to přesto, že jsme začali dobře a hned ve čtvrté minutě jsme po přímém kopu Jukla šli do vedení. Místo toho, abychom tento úspěch přetavili v další tlak, začala se hra postupně vyrovnávat a ve druhém poločase již měla převahu Třemošnice. A tak, přestože ještě Frolo po jednom z protiútoků zvýšil z penalty na 2:0, můžeme poděkovat Jílkovi za několik dobrých zákroků a také nepřesné mušce hostujících hráčů za vítězství.

ŽSK Třemošnice
klubový web: Svitavy. Dle údajů z jejich webových stránek - město rozkládající se na samotné hranici Moravy a Východních Čech na rozloze 3 133 ha, v mírně zvlněné krajině Svitavské pahorkatiny, v nadmořské výšce 435 m n.m. Dnes v něm žije 17 500 obyvatel, jejichž průměrný věk je 39 let. Jenže něco se zde asi nedočteme. Zřejmě tam je navíc minimálně o tři čestné občany více (trojici rozhodčích) a chráněnou oblast rozprostírajíci se minimálně na 105 x 68 metry čverečných. Svitavy. Fotbalem profláknuté díky způsobu záchrany KP v jarní sezóně po celém kraji o sobě daly opět vědět a své jarní pověsti nezůstaly nic dlužny. Bohužel odneslo to naše mustvo. Začalo to již bezpáteřním domácím funkcionářem "masírujícím" hlavního "bezúhonného" rozhodčího Lukese před očima hostujícího kolektivu v pravém rohu hřiště již hodinu před zápasem (oba asistenti maskující se prohlídkou asi žížal v trávníku v pozici ochránců a dohližečů byli až směšní). Vstřícným ale o to zákeřnějšmí chováním vůči hostujícím funkcionářům, když jeden nejmenovaný od mužstva po utkání uhýbal pohledem se slovy : " ... my za to nemůžeme...". Nakonec všechno toto chování podtrhla na hřišti trojice sudích, kteřá svým výkonem slabším jedincům zvedala žaludek, bohuzel i většině domácích příznivcům ( mimo početnou skupinu čtyř fanaticky pořvávajících fanouškům přes megafon na tribuně ). K průběhu utkání se nemá cenu vyjadřovat. Kdo si chce udělat obrázek a umí "číst mezi řádky" ( ač v některých momentech to není snad ani třeba) a hlavně má přístup k internetu, ať si utkání prohlédne na tvcom.cz. Kdo nechce sledovat celé utkání, tak doporučuji dění od 51. do 55 minuty. Jenže tomu předcházelo mnoho přípravný okamžiků v předchozích minutách utkání. Zkažená neděle, projetá nafta a komedie, na kterou je možno zajet stejnou vzdálenost do některého z divadel v nám blízké matičce Praze. Zároveň z naši strany jednoznačné schválení několika prohlášení trenérem celku Moravan panem Kalužou v tisku či na internetových stránkách po jejich steně "úspěšném" výletu na komedii do Svitav. Jen tak dál. Snad do ochozů fotbalových stánků přitáhneme fanoušky divadelních či filmových představení a tím zvýšíme již tak ostudné návštěvy na fotbalových utkáních. Našim hráčům musím pouze s lítostí v srdci poděkovat, že udrželi vše na maximálně "žluté" hranici ač některé musel trenér ze hry pro jistotu stáhnout. Tito bezpáteřní občané jsou totiž schopni všeho a o sestupujících chtějí rozhodovat, i přes ujišťování svazem že tak nebude, právě oni.



Sestavy


TJ Svitavy
T. Jílek [-] - D. Jukl [-] , D. Juřík [-] (68. V. Drašar [-] ) , F. Čížek [-] (81. P. Bartoš [-] ) , J. Chlup [-] , M. Čížek [-] , D. Svoboda [-] , D. Veselský [-] , M. Frolo [-] , F. Jiroušek [-] , J. Novák [-] (72. M. Czehowský [-] )

ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - M. Hejcman [-] , J. Šebek [-] , M. Šindelář [-] (79. O. Lipenský [-] ) , M. Král [-] , J. Vančura [-] , D. Fejl [-] (76. R. Šťastný [-] ) , O. Vančura [-] , V. Petr [-] , O. Culek [-] , L. Mocanu [-] (54. T. Mejtský [-] )

ŽK: 60. J. Chlup - 25. L. Mocanu , 50. M. Král , 85. J. Šebek , 90. R. Šťastný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lukes Zdeněk - JANSA Adam, BENEŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích