0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:00

20.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravská vyhrála na penalty


Branky


3

report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním domácím utkání na jaře jsme přivítali mužstvo z Moravské Třebové. Do naší sestavy se vrátil po zranění J. Vančura a chtěli jsme uhrát dobrý výsledek. Začátek utkání jasně naznačil, že nás nečeká nic jednoduchého . Ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu. Ve 20 min zahrozili hosté z brejku střelou těsně vedle. Ve 39 min přímý kop hostí Oswald vyrazil na roh .Ve 42 min přišla naše příležítost Hejcman postupoval sám na brankáře středem hřiště, ale Kamisch ho vychytal. V 53 min prošel míč malým vápnem , ale nikdo se k míči nedostal. Hned v 54 min nás podržel Oswald, kdy těžkou střelu vyrazil též si poradil s dorážkou hostů. V 56 min Král centroval míč opět prošel malým vápnem naši hráči opět nikde. V 61 min dobře centroval T. Forman na zadní tyči hlídkoval O. Vančura, ale jeho střelu Kamisch vyrazil k dorážce se naši hráči nedostali. V 73 min se pokoušel Fejl o chytré zakončení bez úspěchu. Do konce utkání se stav nezměnil a penalty nakonec zvládli lépe hosté. 

 



Více zde: https://sktremosnice.webnode.cz/news/kp-dospelych-20-kolo-prohra-s-m-trebovou-na-pk/



Ohlasy k zápasu


ŽSK Třemošnice
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemonice: Chtěli jsme vyhrát to se opět nepovedlo. Soupeř nenínáhodou na špici tabulky a ukázal svoji kvalitu. První poločas měli hosté více ze hry a lépe se pohybovali, ale v závěru přišla naše velká šance Hejcman nedal . Utkání mohlo mít zcela jiný vývoj. Ve druhém poločase to bylo naopak naše mírná převaha, ale bez vstřelené branky. Chyběl nám důraz ve vápně. Hosté byli nebezpeční i do brejků a stále jsme museli být pozorní do defenzívy. Šanci měli i hosté , ale Oswald vše vyřešil pro nás dobře. Utkání bylo vyrovnané a skončilo zaslouženou remízou a penaltovou loterii zvládli lépe hosté. V utkání zahrál dobře Mocanu, O. Vančura a D. Oswald.




Sestavy


ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - J. Šebek [-] , M. Šindelář [-] , M. Král [-] , J. Vančura [-] (60. T. Forman [-] ) , D. Fejl [-] , O. Vančura [-] , V. Petr [-] , O. Culek [-] , L. Mocanu [-] , M. Hejcman [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Kamisch [-] - J. Štaffa [-] , T. Staněk [-] , M. Strnad [-] , M. Okrouhlý [-] , J. Válek [-] , J. Marák [-] , Z. Konečný [-] , P. Bubela [-] , J. Strouhal [-] , T. Novák [-]

ŽK: 40. O. Vančura , 71. M. Hejcman .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Klír Jonáš - PEŠEK Martin, NEKVAPIL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů