0:2
(0:1)
27. J. Škáva
57. M. Frolo (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

19.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim nestačila na Svitavy


Branky


27. J. Škáva , 57. M. Frolo (p.)
0

Report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další kolo krajského přeboru přivítala rezerva MFK Chrudim soupeře ze Svitav. Domácí začali velmi dobře a hned v první minutě po centru Zrůsta, hlavičkoval Tlapák do brankáře Jílka, ten jeho pokus reflexivně vyrazil k noze dobíhajícího Malinského, který však z pěti metrů trefil jen břevno. Domácí si na začátku utkání vytvořili nebezpečné situace, ale do zakončení je hosté nepouštěli. Hosté se soustředili na defenzivu a hrozili převážně z brejků a standardních situací. Nepříjemný a silný vítr znemožňoval domácím kombinaci. Ve 14. minutě kopali hosté trestný kop, míč ve vzduchu zaplaval, ale domácí brankář Trojan stačil na trajektorii míče zareagovat a míč vyrazil na roh. Následný brejk Tlapáka zastavil obránce hostí Chlup jen za cenu žluté karty. Rezerva se dále snažila o vstřelení gólu, ale soupeř pozorně bránil a podnikal nebezpečné výpady. Domácí množstvím zbytečných ztrát vypadávali ze hry a nedostávali se do zakončení. Ve 27. minutě propadli domácí v defenzivě, svitavský Svoboda vyslal projektil na chrudimskou branku. Brankář Trojan míč vyboxoval pouze vysoko před sebe a dobíhající Škáva vyhrál hlavičkový souboj s Kopeckým a trefil přesně horní roh Trojanovy branky 0:1. Domácí znervózněli a ačkoli drželi míč častěji než hosté nedokázali z optické převahy nic vytěžit. Poločas tak skončil vedením Svitavských 0:1. Druhý poločas hosté již zkušeně bránili a hrozili pouze z brejků. Domácí nenašli recept a nedařila se jim kombinace. Nevytvořili si až na dvě střely žádnou gólovou příležitost. Hosté v 57. minutě zahrávali pokutový kop po faulu brankáře Trojana. Svitavský exekutor Frolo penaltu proměnil a zvýšil na 0:2. Do konce utkání svitavští zkušeností uhráli pro ně potřebný výsledek. Rezerva nedokázala najít recept na organizovaného soupeře a na brankáře Jílka. Nutno dodat, že si moc šancí ke skórování nevytvořila. Jako pozitivum lze z utkání vyzvednout dobrý výkon dorostence Zikmundy.

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Sestavy


MFK Chrudim B
P. Trojan [-] - F. Holeček [-] (66. M. Matyáš [-] ) , D. Zrůst [-] (72. V. Klika [-] ) , M. Malínský [-] (79. M. Svoboda [-] ) , M. Zikmunda [-] , P. Tlapák [-] (86. A. Bureš [-] ) , J. Jindrák [-] , D. Kopecký [-] , D. Vavrouš [-] , V. Shejbal [-] , D. Žalud [-]

TJ Svitavy
T. Jílek [-] - D. Jukl [-] , M. Czehowský [-] , J. Novák [-] , J. Chlup [-] , F. Čížek [-] , M. Čížek [-] , D. Svoboda [-] , M. Frolo [-] (90. M. Vacek [-] ) , J. Škáva [-] (73. P. Bartoš [-] ) , D. Juřík [-] (91. A. Novák [-] )

ŽK: 23. P. Tlapák , 42. D. Kopecký , 85. D. Žalud - 14. J. Chlup , 42. D. Juřík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mrkvička Martin - RÁZEK Stanislav, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.