Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

19.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Moravskou


0

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A mužstvo dnes vstoupilo do jarní části soutěže zápasem v Moravské Třebové, výkon to byl rozpačitý. Úvod utkání se nám vůbec nepovedl. Z naší strany bylo hodně chyb v přihrávkách, obranné činnosti a moc faulů. Již v 5. minutě domácí zahrávali rohový kop, který Milan Žďánský vyráží, ale odražený míč se dostal k domácímu hráči Okrouhlému, 1:0. V 9. minutě kopeme nepřímý kop, ale Standa Mach trefuje hlavu domácího hráče. Ve 12. minutě kopou domácí nepřímý kop, naši vyráží na aut, míč letí před branku, kde se osamocen objevil Marák, tuto šanci ale ještě zlikvidoval Milan Žďánský, ale na dorážku Okrouhlého již nemohl zareagovat, 2:0. Domácí ve 13. minutě opět kopou nepřímý kop a od branky nás zachránil ofsajd. Ve 13. minutě po faulu na Standu Macha přichází náš přímý kop před velkým vápnem, ale Kuba Hlaváč trefuje pouze zeď. 14. minuta velká šance Kuby Hlaváče, ale branku minul. Ve 14. minutě Kuba Hlaváč krásnou přihrávkou našel Davida Svobodu, ten se ocitl sám před brankařem a nemýlil se, 2:1. Přichází 23. minuta a po rychlé akci domácích po levé straně, kdy Strnad nahrál před naši branku Marákovi a ten zvyšuje na 3:1. Přišla 44. minuta a Kuba Hlaváč utekl domácím po levé straně a snížil na 3:2, důležitá branka před odchodem do šaten. Ve druhém poločase nahradil ve 46. minutě Štěpána Kramaříka David Jablečník. Hráli jsme aktivněji. V 52. minutě po chybě domácích dává do prázdné branky David Salfický, 3:3, sice to chvíli vypadalo, že to branka nebude, jelikož míč na poslední chvíli na brankové čáře vykopnul domácí hráč, ale míč byl za brankovou čárou. Výsledek pro nás vypadal nadějně. Bohužel, tak jak jsme s chybami začali první půlku, tak jsme skončili v druhém poločase, zbytečně jsme opět faulovali. V 75. minutě z nepřímého kopu zvyšují domácí Marákem na 4:3. V 80. minutě nahrazuje Dominika Levinského Dominik Zrůst. V 85. minutě nás domácí zatlačili na naší půlce a byla z toho branka na 5:3, střelcem byl Okrouhlý, který v tomto zápase vstřelil hattrick. V 87. minutě střídá Davida Svobodu Kuba Musil. Pozitivní je, že se do sestavy po zranění vrátili David Svoboda a David Jablečník. Příští neděli nás doma čeká Lanškroun, přijďte fandit.

 

zdroj: Městec-facebook



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Kamisch [-] - M. Strnad [-] (89. J. Štaffa [-] ) , P. Němec [-] , M. Okrouhlý [-] , J. Válek [-] , J. Marák [-] (90. M. Nováček [-] ) , Z. Konečný [-] , P. Bubela [-] , J. Strouhal [-] , R. Šatník [-] , T. Novák [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Žďánský [-] - D. Salfický [-] , D. Svoboda [-] (87. T. Zrůst [-] ) , J. Hlaváč [-] , D. Čáp [-] , S. Mach [-] , D. Levínský [-] (80. D. Zrůst [-] ) , M. Jablečník [-] , R. Jošt [-] , T. Dvořáček [-] , Š. Kramařík [-] (46. D. Jablečník [-] )

ŽK: 65. M. Okrouhlý , 72. J. Válek - 58. R. Jošt , 83. J. Hlaváč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Depeš Michal - HORNÍČEK Evžen, BEDNÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.