4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

19.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litomyšl přejel Dobříkov


Branky


0

Report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dnešnímu utkání k nám zavítal tým Dobříkova. Hosté, kteří přes zimní přestávku svůj kádr posílili, zatím neodehráli ani jedno soutěžní utkání a tak byli pro nás velkou neznámou. Důležitost utkání si však uvědomovali všichni na hřišti a také všichni diváci, kteří zavítali v slušném počtu. 
Od úvodních minut se hrál svižný fotbal, naši hráči nešetřili krokem a napadali soupeře už při jeho rozehrávce. Z toho pramenily jeho chyby a my si vytvořili několik šancí. V 8.minutě zachraňoval hostující gólman před dobíhajícím Vojtou Foltou. Ve 23.minutě hlavičkoval osamocený Ševčík v našem pokutovém území, ale míč směřující do šibenice vyškrábl skvěle Lukáš Koukola. Ve 29.minutě jsme zahrávali trestný kop, na centrovaný míč na zadní tyč nejvýše vyskočil Honza Štoudek, jeho hlavičku před branku ještě prodloužil Vojta Folta 1:0. V 36.minutě si naběhl za obranu na nakopnutý míč Tonda Valenta a zvýšil na 2:0. Stejný hráč utekl po levé straně v 41.minutě po přihrávce Vojty Folty a nadvakrát překonal brankáře 3:0.
V 52.minutě po rychlé akci zakončoval Jirka Paclík, jeho střelu pod břevno vytáhl brankář Dobříkova. V 70.minutě vykopl míč Lukáš Koukola, míč prodloužil hlavou Tonda Valenta na Vojtu Foltu, který svedl vítězný souboj s obráncem, přehodil vyběhnutého brankáře a vstřelil svoji druhou branku 4:0. Přesvědčivé vítězství je naprosto zasloužené, kluci zápas odjezdili a tentokrát se nám dařilo i střelecky. Pochvalu zaslouží všichni hráči.

 

zdroj: http://jiskralitomysl.webzdarma.cz



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
L. Koukola [-] - A. Valenta [-] , J. Paclík [-] (73. J. Vejrych [-] ) , P. Kundera [-] , L. Tomšů [-] (68. V. Kristek [-] ) , M. Hašek [-] , V. Folta [-] (79. M. Malý [-] ) , J. Jireček [-] , M. Radimecký [-] , J. Štoudek [-] , M. Gyömber [-]

TJ Sokol Dobříkov
P. Horníček [-] - D. Hrůša [-] , Z. Ševčík [-] (77. J. Svatoň [-] ) , L. Houžvička [-] (67. T. Konvalina [-] ) , J. Vaněk [-] , T. Vaněk [-] , A. Karela [-] (67. J. Svoboda [-] ) , L. Bůžek [-] , D. Jošt [-] (67. J. Richter [-] ) , L. Klapal [-] (67. L. Rydval [-] ) , M. Bořke [-]

ŽK: 58. M. Hašek - 50. Z. Ševčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bleša Oldřich - PEŠEK Martin, ŠLOR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.