2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 17:00

18.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany přetlačily Poličku


Branky


0

Slatiňany šly do vedení po devití minutách. Tři body pak pojistily šest minut před závěrečným hvizdem rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po téměř 5ti měsíční zimní přestávce jsme se konečně dočkali mistrovského zápasu. Jenže místo domácího hřiště, které jsme měli ještě pro fotbal nezpůsobilé, jsme museli vzít zavděk umělou trávou na stadionu MFK Chrudim…. Po odložených zápasech doma s Litomyšlí a poté v Žamberku nás čekal tým ze středu tabulky. Jistě si řada z vás vzpomíná, že na podzim jsme v Poličce se štěstím remizovali a pak vyhráli na penalty. Tentokrát jsme začali dobře. Hned v 8.minutě po nakrátko rozehraném rohovém kopu z levé strany hlavičkoval Vácha do levé tyče. Chvíli poté,konkrtétně v 9.minutě Koudelkův rohový kop z pravé strany napálil z 10 metrů ze vzduchu z voleje nechytatelně do sítě Vácha, když hostující gólman nestačil ani zareagovat – 1:0. V 15.minutě po dalším rohovém kopu (tentokrát v podání Haufa) se ocitl ve velké šanci Slováček, jenže hlavičkoval příliš slabě. Ale ve 20.minutě málem přišel blesk z čistého nebe. Po jednom z brejků soupeře fauloval ve vápně Hanč pronikajícího útočníka a sudí proti nám pískl (oprávněně) pokutový kop. Naštěstí cizokrajná akvizice Poličky s příjmením Mbah sice poslala Jehličku na opačnou stranu, ale trefila jen tyč. O dorážku už se poté stejný hráč snažil naprosto zbytečně, protože míče se mezitím nikdo nedotkl a šlo tudíž o dvojí hraní. Ještě že tak. Hosté ale neklesli neproměněnou penaltou do kolen a vyrovnali hru. Místy byli dokonce i o něco lepší. Ale do poločasu už se brankový stav nezměnil.

 

 

Po obrátce začali opět lépe naši hráči. V 52.minutě Slováček překopl celou šířku hřiště, přesně našel Rešetára, ten běžel sám na brankáře, ale prudkou ranou z vápna překopl bránu! V 57.minutě pronikl Slováček s míčem u nohy až do vápna soupeře, elegantním dloubáčkem přehodil gólmana, ale míč minul těsně pravou tyč. Pak podobně jako v první půli začali hrát i hosté. Cítili svou šanci, protože stále byli na dostřel jedné branky. A tak se samozřejmě snažili o vyrovnání. Do žádné šance se však prakticky nedostali. Naopak v 71.minutě se po našem rohovém kopu dostal míč k Pokornému, který jej prostrčil Váchovi, ale ten na desítce sám před gólmanem trefil jen jeho nohy! O minutu později unikl po pravé straně Pokorný, přihrál Kopeckému, jehož pohotové zakončení z voleje gólman Poličky jen reflexivně vyrazil. Odražený míč se dostal k úplně volnému Vladykovi, jenže ten z malého vápna netrefil téměř odkrytou bránu! Definitivní pojistku jsme tak přidali až v 84.minutě. Pokorný ve středovém kruhu vybojoval míč, prošel s ním u nohy až před velké vápno a poté jej prostrčil ideální českou uličkou mezi beky na rozběhnutého Koblasu. Tomu nevadilo, že byl na hřišti necelou minutu (!!) a chladnokrevně překonal hostujícího brankáře – 2:0. To bylo opravdu povedené střídání! Definitivně jsme si mohli oddechnout. Roli favorita jsme tedy nakonec splnili a musíme konstatovat, že jsme vyhráli zaslouženě. Soupeř držel sice otevřenou hru, ale vyloženou šanci si kromě penalty vlastně vůbec nevypracoval, protože naše dobře hrající obrana jej do žádné nepustila. My jsme měli spoustu příležitostí ke gólu a mohli (či lépe řečeno měli) jsme rozhodnout daleko dřív. Výkon sice nebyl ještě ideální, ale výhra nás samozřejmě stále drží v samé špici tabulky. 



Více zde: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/mistrovsky-slatinany-policka/



Sestavy


Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - J. Malý [-] , J. Vágner [-] (68. J. Kopecký [-] ) , T. Vácha [-] (87. J. Málek [-] ) , L. Rešetár [-] (83. J. Koblasa [-] ) , V. Trňák [-] (76. P. Vladyka [-] ) , T. Koudelka [-] , M. Slováček [-] (64. M. Pokorný [-] ) , T. Valda [-] , O. Hauf [-] , L. Hanč [-]

SK Polička
O. Slaný [-] - M. Pavliš [-] , J. Čejka [-] , R. Netolický [-] - A. Andrle [-] , P. Navrátil [-] (55. J. Bednář [-] ) , T. Švec [-] - M. Mbah [-] (55. T. Mbah [-] ) , F. Awuku [-] (72. J. Mužík [-] ) - M. Kovář [-] , M. Vondra [-]

ŽK: 20. L. Hanč , 62. J. Malý - 53. M. Kovář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klír Jonáš - UJEC Jiří, ZAVŘEL Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.